Dana Marijuana a fost la un pas de sinucidere după moartea iubitului ei: "Am vrut să plec și eu"

 Dumitrache Laura
.

Dana Marijuana a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce și-a pierdut iubitul. Partenerul artistei și-a pierdut viața într-un accident casnic. Cântăreata a fost devastată de moartea lui Daniel, iar recent a recunoscut că a fost la un pas de sinucidere. Cu timpul, Dana Marijuana a învățat să o ia de la capăt și să își revină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Marijuana a avut parte de momente cumplite. În luna martie a acestui an, iubitul artistei a murit în urma unui banal accident casnic. Solista avea o relație cu Daniel Burlacu, iar relația lor a fost discretă, ținută departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul avea 49 de ani, și a fost campion mondial la box.

dana si danieldana si daniel

Iubitul artistei a murit după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap, decedând pe loc. Deși era fericită alături de iubitul ei și păreau că lucrurile mergeau într-o direcție bună, Dana Marijuana avea să treacă printr-o perioadă cumplită. Artista a recunoscut că a suferit extrem de mult după moartea lui Daniel.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dana Marijuana, după ce iubitul ei a murit într-un accident stupid.Daniel Burlacu avea doar 49 de ani: „Dragostea totală”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Dana Marijuana:”M-am apucat de…”

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:”S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul”

Dana Marijuana a fost la un pas de sinucidere, după moartea iubitului ei

Dana Marijuana a trecut printr-o perioadă îngrozitoare, după ce iubitul ei s-a stins din viață în urma unui accident casnic. La mai bine de opt luni de la moartea partenerului ei, artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare. După ce l-a cunoscut pe Daniel Burlacu, Dana s-a declarat o femeie fericită și se vedea petrecându-și tot restul vieții alături de partenerul ei. Cântăreața a recunoscut că a fost aproape de sinucidere, dar a fost puternică și și-a revenit.

„Mi s-a oferit o altă viață. Mi-a picat cerul în cap după ce am venit de la mare și am vrut să plec și eu. Am vrut să las totul. Am zis că nu pot să trec peste toate cele. Apropiații, familia, prietenii și un anumit om extraordinar au văzut neliniștea mea. E un pic greu să renaști și s-o iei de la capăt', a mărturisit Dana Marijuana pentru Antena Stars.

Dana Marijuana a făcut numeroase schimbări în viața sa

Dana Marijuana continuă să treacă printr-o transformare majoră în viața sa. Artista s-a schimbat atât fizic, cât și spiritual. Cântăreața de rap se află la dietă, s-a tuns scurt și s-a vopsit blondă. Deși a trecut cu greu peste moartea iubitului ei, Dana Marijuana se axează pe viața profesională și are un nou stil decât cu cel cu care și-a obișnuit publicul. Și-a deschis un nou local în București, numit „La Dana', unde au loc întâlniri ale artiștilor pentru a încerca să găsească idei creative.

„Consider că sunt la apogeul vieții mele, spiritual vorbind. Mă bucur că nu se întâmplă lucrurile foarte rapid, se întâmplă mai lent și calculat. Încerc, astăzi, să le fac pentru viitor. În continuare voi arăta și alte părți ale mele, artistice, muzicale. Am două piese în lucru', a spus artista.

Iubitul artistei a murit într-un accident casnic

Dana Marijuana și Daniel Burlacu aveau o relație discretă, departe de lumina reflectoarelor. În luna martie a acestui an, Dana și-a pierdut iubitul. Bărbatul a căzut pe scări și s-a lovit la cap, iar leziunea i-a fost fatală. Rămasă singură, artista a fost nevoită să o ia de la capăt și să învețe să se descurce.

„Mă simt un pic în tranzit așa energetic. Cei care au talente și sunt mai deosebiți ca persoane venim și ne adunăm ideile, ne susținem.

Dacă era partenerul meu înainte și le făceam împreună, acum….Am susținere, dar un pic mi s-a schimbat viața și trebuie să mă obișnuiesc, să-mi găsesc echilibrul. După ce a plecat partenerul meu, cam toți prietenii au fugit. Rar a mai fost câte un telefon să mă întrebe, ‘Ce faci, cum ești?. Deși pentru acești prieteni, eu consider că în șapte ani am muncit ceva și am făcut pentru ei tot ce am putut. La 42 de ani poți să-ți dai seama că da, se poate întâmpla și așa', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton