Cătălin Botezatu e pregătit să se căsătorească: "Da, o voi face publică". Cum arată femeia ideală pentru el

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de modă din România. În vârstă de 55 de ani, creatorul de modă este înconjurat de multe femei, iar recent a vorbit despre căsătorie. Botezatu este în căutarea unei relații stabile și speră că își întâlnească sufletul pereche.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a rămas unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. Designerul de modă își dorește să își găseasă sufletul pereche, iar recent a vorbit despre căsătorie. De asemenea, Botezatu a dezvăluri care sunt regretele pe care le are în dragoste.

catalin botezatucatalin botezatu

De-a lungul anilor, creatorul de modă a avut relații cu femei celebre sau mai puțin cunoscure. Cu toate astea, niciuna nu l-a determinat pe designer să facă marele pas și să se căsătorească. Botezatu nu spune nu căsătoriei dacă se va simți compatibil cu o persoană.

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile'

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Nu este critic de modă”

Citește și: Daniela Crudu și-a scos apartamentul la vânzare. Cum arată și cât costa locuința:„Se vinde cu tot cu…'

Citește și: Fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani.Cum au sărbătorit-o cântăreața și George Burcea, separat: „Vă iubesc”

Cătălin Botezatu e pregătit să se căsătorească

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai râvniti burlaci din showbiz-ul românesc. Designerul de modă, în vârstă de 55 de ani, nu a fost căsătorit niciodată, iar recent a vorbit despre acest lucru. Botezatu a mărturisit că este dispus să își unească destinele cu femeia cu care va simți că are o compatibilitate. De-a lungul anilor a avut numeroase relații cu femei celebre, dar nimeni nu a reușit să îl convingă să facă marele pas.

Creatorul de modă își dorește să aibă stabilitate în plan personal și susține că nu va ține cont de gura lumii dacă va găsi o persoană compatibilă.

„Deocamdată, nimeni nu știe nimic, pentru că nici eu nu știu la cine să mă opresc. Sunt foarte multe variante.(…) O prietenă bună spunea: «Dacă o vei găsi, o vei face publică?». Da, o voi face publică și de ce nu, chiar dacă poate unii ar spune «cam bătrân pentru o căsătorie», da, aș putea să fac și o căsătorie', a adăugat celebrul designer pentru un post de televiziune.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce regrete are în dragoste

Cătălin Botezatu va face primul pas în momentul în care va simți și va fi sigur de sentimentele lui. Creatorul de modă a vorbit și despre regretele pe care le are în dragoste.

Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau. Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită. Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații.(…) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea. Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști'a mai declarat Botezatu

Ce dorește Cătălin Botezatu de la partenera ideală

În urma cu ceva timp, Cătălin Botezatu a vorbit despre latura romantică a vieții sale și a explicat ce își dorește de la cea care îi va fura inima. Creatorul de modă știe deja cum trebuie să fie femeia ideală cu care să ajungă în fața altarului.

Aș fi important să zic că nu contează frumusețea. Nu, sunt extrem de selectiv. De când mă știu, viața mi-a fost înfrumusețată de femei foarte frumoase. Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul, să fie și frumoase și deștepte și cu simțul umorului.Trebuie să aibă câte puțin din toate', a explicat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu TV.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton