Cătălin Scărlătescu nu gătește la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce spune despre retragerea prezentatoarei TV de la Antena 1: „A mai avut o perioadă când ne-a părăsit”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o săptămână, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc, după o relație de 7 ani. Artistul a cerut-o în căsătorie pe prezentatoarea TV, iar pregătirile pentru ziua cea mare sunt în toi. La nunta lor, vor participa aproximativ 300 de invitați și s-a speculat că evenimentul ar putea avea loc chiar luna aceasta. Deși s-a crezut că cei trei jurați de la „Chefi la cuțite' se vor ocupa de meniul de nuntă, Cătălin Scărlătescu a explicat că el nu va găti și a făcut câteva declarații despre retragerea Ginei Pistol de la Antena 1. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În curând, Smiley și Gina Pistol vor deveni oficial soț și soție. Potrivit artistului, cererea în căsătorie a avut loc în 2021, pe vremea când fiica lor avea numai câteva luni. Cei doi au decis să păstreze discreția cu privire la logodna lor, deși s-a speculat de mai multe ori că artistul și prezentatoarea TV intenționează să-și unească destinele. Ei bine, nunta celor doi va avea loc luna aceasta, iar pregătirile sunt în toi.

sm11sm11

Se pare că la nunta lui Gina Pistol și a lui Smiley vor participa aproximativ 300 de invitați, însă cei doi nu au făcut declarații despre locația aleasă sau despre artiștii care vor întreține atmosfera. S-a speculat că responsabili pentru meniul nunții sunt cei trei jurați de la „Chefi la cuțite', însă Cătălin Scărlătescu a infirmat zvonul, susținând că va participa doar în calitate de invitat.

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: 'Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… '

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: 'Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial…'

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care…'

Cătălin Scărlătescu nu gătește la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

Cătălin Scărlătescu a negat zvonul potrivit căruia va găti la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Într-adevăr, juratul de la „Chefi la cuțite' s-a ocupat de meniul de la botezul micuței Josephine, însă, de data aceasta, va participa doar în calitate de invitat.

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!

Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac. Până atunci am timp să îi compun o poezie (n.r.: râde). Io știu ce o să-mi treacă prin cap, că-mi trec, în general, numai tâmpenii', a spus bucătarul, potrivit fanatik.ro.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre retragerea Ginei Pistol de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu spune că înțelege decizia Ginei Pistol de a părăsi formatul „Chefi la cuțite', ținând să sublinieze că, la rândul lui, ar lua o astfel de decizie dacă ar deveni tată.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…

Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp.

Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?', a adăugat bucătarul.

Cât despre Josephine, Cătălin Scărlătescu a adăugat: „Era normal să o vedem și noi, nu? A mai venit cu fetița, da, da, a venit în platou. Știi cum e, mai vine, mai pleacă, pentru ea (n.r.: Gina) e un pic mai altfel la filmări'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton