Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023. A jucat în Game of Thrones

 Dumitrache Laura
.

Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023. Hannah Waddingham este gazda Eurovision 2023, devenind una dintre cele mai căutate prezențe feminine de pe internet în ultimele zile. Hannah Waddingham s-a alăturat lui Graham Norton, Alesha Dixon și Julia Sanina, ca gazdă a ediției din 2023 Eurovision.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023. Hannah Waddingham este una dintre cele mai cunoscute actrițe de peste hotare, iar recent a putut fi urmărită pe scena Eurovision 2023. Hannah Waddingham este gazda concursului muzical. Are o carieră de succes!

eyrovisioneyrovision

Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023. Cea de-a doua semifinală Eurovision 2023 a avut loc joi seara. A concurat și România, dar Theodor Andrei nu a reușit să meargă în marea finală a concursului muzical. Hannah Waddingham este gazda Eurovision 2023, alături de Alesha Dixon, Graham Norton și Julia Sanina.

Citește și:Dan Negru, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Moldova a cântat în limba română. Moldova e in finală. Mi-e rușine'

Citește și:Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. I-a fost parteneră de scenă, în concurs

Citește și:Marcel Pavel, reacție dură după ce Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision: „Totul a lăsat de dorit. Un începător…'

Citește și:„Un show mai prost ca în finala românească”. Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision 2023

Cine este Hannah Waddingham, gazda Eurovision 2023

Hannah Waddingham este gazda concursului muzical Eurovision 2023. Actrița, în vârstă de 48 de ani, s-a alăturat joi seara, lui Graham Norton, aAlesha Dixon și Julia Sanina, pe scena concursului, la Liverpool. Hannah Waddingham este cunoscută pentru rolul ei din serialul Games of Thrones și are o carieră impresionantă în teatru.

Aceasta a câștigat un Primetime Emmy pentru rolul din Ted Lasso. Dar și premiul Critics Choice Television Award pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial de comedie în anii 2021 și 2022. Hannah Waddingham a fost gazdă a premiilor Olivier în aceast an, potrivit WalesOnline.Există ceva cu adevărat special la Eurovision, motiv pentru care sunt un fan înrăit de ani de zile, de la camaraderia tuturor spectacolelor din culise, până la scara epică a spectacolului', a afirmat actrița, înainte de a urca pe scena Eurovision 2023.

Hannah Waddingham a jucat în numeroase filme cunoscute

Hannah Waddingham s-a născut în Londra și a urmat școala privată de fete Streatham și liceul Clapham. A continuat studiile la Academia de Arte Vii și Înregistrate, iar după absolvire a vrut să devină actriță. Hannah Waddingham a lansat single-ul „Our Kind of Love', ce a fost scris de Andrew Lloyd Webber pentru musicalul „The Beautiful Game', după care a apărut într-o producție Space Family Robinson.

De asemenea, actrița devenit faimoasă după ce a interprerat-o pe Septa Unella, în serialul Game of Thronesc. Deși personajul său a avut putine replici, a devenit o prezență puternică ale seriei. Anul trecut, actrița a jucat în Hocus Pocus 2, iar în curând va apărea în Garfield, The Fall Guy și Mission Imposbible– Dead Reckoning: Part Two. Waddingham a jucat în multe musicaluri de-a lungul anilor, iar mama sa a fost cântăreață de operă.

Fanii au fost surprinși de apariția actriței Hannah Waddingham la Eurovision 2023

Hannah Waddingham a fost cea care a câștigat seara, joi, la cea de-a doua semifinală Eurovision 2023. Actrița a fost gazda concursului,iar fanii au fost în extaz când au văzut-o. Majoritatea au dezvăluit că sunt absoluti uluiti de frumusețea și talentul acesteia.

Hannah Waddingham este la nivelul Petra Mede în ceea ce privește găzduirea Eurovision. Absolut senzațional', a scris Scott Bryan, de la The Guardian, pe Twitter.

Cine a angajat-o pe Hannah Waddingham pentru Eurovision ar trebui probabil să fie numit director general al BBC', a spus altcineva. Doar un mic-micuț mesaj pentru toți locuitorii din Europa: un vot pentru Marea Britanie sâmbătă este un vot pentru ca Hannah Waddingham să fie din nou gazdă anul viitor'. Un altul a scris pe Twitter: Un început strălucit pentru Eurovision, dar Hannah Waddingham a fost cea care a furat spectacolul!'.


Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton