De ce nu vrea Nicole Cherry să participe la America Express: „Decât să-și schimbe oamenii părerea despre mine, prefer să rămân acasă”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu vrea Nicole Cherry să participe la America Express. Nicole Cherry are o carieră muzicală de succes, dar și o familie împlinită alături de soțul ei, Florin Popa. În prezent, artista face parte din emisiunea „Te cunosc de undeva!', acolo unde face o echipă de senzație cu Juno. Întrebată dacă ar participa la emisiunea „America Express', Nicole Cherry a refuzat categoric și a explicat ce ar opri-o să participe la reality show-ul difuzat pe Antena 1. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Nicole Cherry să participe la America Express. Nicole Cherry a debutat în lumea muzicală de la o vârstă fragedă, iar astăzi se bucură de un succes imens. În plan personal, cântăreața este căsătorită cu Florin Popa, iar cei doi au o fetiță, pe nume Anastasia. Artista a adus-o pe lume pe fetița ei în noiembrie 2021, pe vremea când avea 22 ani de ani. Spre surprinderea telespectatorilor, Nicole Cherry face parte din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!', acolo unde are parte de transformări spectaculoase alături de artista Juno.

ni9ni9

Nicole Cherry nu-și dorește să participe la o emisiune precum „America Express', justificându-și decizia prin faptul că nu ar face față condițiilor de acolo. Potrivit regulamentului, concurenții trebuie să-și asigure cazare, mâncare și transport cu numai un dolar pe zi.

Citește și: Nicole Cherry, momente grele la Te cunosc de undeva!: „Mi se face rău! Mi-au transpirat mâinile” Reacția incredibilă a Andreei Bălan

Citește și: Cine este Nicole Cherry. A devenit mamă la 22 de ani și e căsătorită

Citește și: Emilian de la „Te cunosc de Undeva' s-a despărțit de iubita lui: „Să încerc să îmi umplu golul singurătății cu cineva în loc să…'

Citește și: Lasse Wellander, chitarist al trupei ABBA, a murit de cancer la vârsta de 70 de ani

De ce nu vrea Nicole Cherry să participe la America Express

Pe lângp faptul că trebuie să fie alături de fetița ei, Nicole Cherry spune că nu ar face față condițiilor de la „America Express', mai ales când vine vorba despre alimentație. Artista recunoaște că are dificultăți în a se concentra atunci când nu mănâncă corespunzător.

„Mie îmi place să mănânc. Iar eu, fără mâncare, nu sunt cea mai drăguță. Și decât să nu fiu drăguță și oamenii să-și schimbe părerea despre mine, prefer să rămân acasă. Cu mâncare, cu fetița mea, mai ales că Anastasia are cea mai mare nevoie de mine în perioada asta. Dar nu spun niciodată ‘niciodată.

Una e să nu fii mâncată o oră, alta e să nu fii mâncată cu zilele, cum e acolo. Acolo e greu. Dar îmi dau seama că eu atunci când vreau să mănânc, păi eu vreau să mâncăm. Mă opresc din tot, nu mă mai pot concentra, e foarte greu cu mine când mi-e foame', a declarat artista, potrivit cancan.ro.

„Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea'

Nicoel Cherry spune că a reușit să ajungă la silueta mult dorită, care nu se datorează neapărat sportului și alimentației, ci volumului de muncă pe care l-a avut în ultima perioadă. De când a veneit mamă pentru prima dată, artista s-a văzut nevoită să renunțe la antrenamentele în sala de fitness, susținând că acum are alte priorități.

„Cred că sunt cea mai slabă variantă a mea. Să știi că am și muncit foarte mult și nu pot să spun că am fost cea mai atentă atunci când vine vorba de alimentație și de sport. Dacă ar fi un lucru la care am renunțat de când am devenit mamă, ar fi la sport, pentru că nu am mai avut timp și am preferat să fac alte lucruri.

Dar mă bucur că am avut organismul tânăr și care a reușit să își revină foarte repede, m-a ajutat enorm', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton