Cătălin Moroșanu și-a botezat băiatul în mare secret: "A fost unic" / Imagine în premieră de la botez

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Moroșanu și-a botezatul fiul în mare secret! A ales să invite prieteni apropiați și să facă paradă cu acest eveniment foarte important pentru el și familia lui. Moroșanu spune că nu și-a dorit o petrecere clasică de botez, ci una modernă, pe stilul lui, dar evită să posteze fotografii pe rețelele de socializare din acea zi importantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu este discret cu viața personală și a fost tot timpul scump la vorbă când a fost vorba despre soția sa sau fetița lui, care are 12 ani. De curând s-a aflat că luptătorul are o fiică, Natalis, după participarea sa la Survivor sau Ferma. Până atunci, doar prietenii foarte apropiați știau că Moroșanu este tată.

71860637_2782579701780607_595004011610898432_n71860637_2782579701780607_595004011610898432_n

Ce spune Moroșanu despre botezul fiului său

Deși a fost întrebat de numeroase ori despre botezul micuțului său, Cătălin Moroșanu a păstrat tăcerea, astfel că a surprins ca de fiecare dată. Abia azi, la aproape două săptămâni distanță, sportivul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV faptul că și-a botezat fiul de cinci luni.

Băiețelul a avut parte de un eveniment extrem de frumos și deși a fost un botez secret, la eveniment au participat o mulțime de persoane.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât’

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani.Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Cătălin Moroșanu a povestit că nu a vrut un botez clasic, ci unul modern, astfel că au avut mai mulți artiști de top din România invitați.

Printre aceștia s-a numărat chiar Jador, cel pe care luptătorul a explicat că o să-l facă finul lui atunci când o să își găsească o parteneră, relația dintre ei fiind una extrem de apropiată și bună, asta în urma unui show TV la care au participat împreună.

„A fost un botez foarte frumos, în care ne-am distrat foarte mult. Nu ne-a plăcut sa avem un botez clasic, ci unul modern, pe stilul nostru. (…)

Am avut in jur de 200 de persoane, bineînțeles a cântat Jador, finul meu, așa cum am mai zis si altădată. (…)

A fost botez de două cupluri, care sunt prietenii noștri de familie. (…) A fost unic, ce să mai zic.”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit Spynews.ro.

Băiețelul lui Moroșanu s-a născut prematur

Micuțul Patrick Nicolas a fost născut prematur, la șapte luni, însă acest lucru nu a dus la complicații, astfel că în aceste momente se simte foarte bine, fiind un copil cu adevărat sănătos.

„Este născut pe 1 decembrie. Sunt tata de baiat si nu ma asteptam. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu stiu cum s-a întâmplat.

A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc.”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii TV.

Cel mai mare regret al lui Moroșanu legat de fiica lui

Natalis, fiica lui Cătălin Moroșanu, este un subiect tabu pentru luptător. Moro vorbește foarte rar despre fiica lui, doar persoanele foarte apropiate știu cum arată și subiectul este învăluit într-o discreție totală. Natalis Moroșanu a împlinit 12 ani pe 16 februarie.

După ce a fost eliminat de la Survivor, Cătălin Moroșanu a dezvăluit un lucru dureros pentru el și anume că nu a fost alături de fiica lui, Natalis.

Moroșanu nu a dat niciodată detalii despre fetița lui, însă un articol mai vechi menționa că Natalis s-a născut prematur, la 2.1 kg și ar fi avut atunci probleme neurologice. La acel moment, evoluția stării de sănătate a fetiței era una favorabilă, însă Cătălin Moroșanu a evitat să deschidă ulterior subiectul și nu a mai oferit detalii despre fiica lui, Natalis.

Când îmi iau fata în braţe trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp şi de copii, că oricine poate face, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut şi glorie, sunt şi în top, dar am şi un copil. Când ai un copil, ţi se schimbă total viaţa. Acum ne mai dorim, un frăţior sau o surioară pentru fetiţa mea, nu are importanţă ce e, doar să fie sănătos’, spunea Cătălin Moroşanu acum doi ani.

Între timp, a devenit și tatăl unui băiețel, în urmă cu cinci luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton