De la ce pornesc certurile între George Burcea și Viviana Sposub și cine cedează: "După o discuție aprinsă..."

 Raiciu Adriana
.

De la ce pornesc certurile între George Burcea și Viviana Sposub și cine cedează. George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în 2020, la Ferma, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. În cadrul unui interviu, actorul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubita lui, dar a precizat și de la ce pornesc certurile în cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2020, atunci când au participat la emisiunea Ferma, iar de atunci au decis să pornească împreună pe același drum. Deși situația a fost destul de complicată, întrucât actorul se află încă în proces de divorț cu Andreea Bălan, fosta soție, Viviana i-a fost alături iubitului ei în toată această perioadă.

george-burcea-si-iubita-Viviana-2george-burcea-si-iubita-Viviana-2

În cadrul unui interviu, George Burcea a recunoscut acum că au și ei parte de certuri în cuplu și nu s-a sfiit să vorbească despre astă. Iată declarațiile făcute de acesta despre relația cu Viviana Sposub!

Citește și: Viviana Sposub a trecut printr-o perioadă grea înainte să devină celebră:„Am ajuns în București cu o singură valiză’ 

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan: „Au fost momente dificile'

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă

De la ce pornesc certurile între George Burcea și Viviana Sposub și cine cedează

Ca în orice cuplu, și în relația actorului cu Viviana Sposub mai există momente dificile și discuții în contradictoriu. Însă, dragostea este atât de mare între ei, încât lasă orgoliul la o parte și aleg să fie fericiți.

Câteodată cedează el, iar câteodata cea care este mai indulgentă este prezentatoarea.

Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine', a declarat actorul pentru Playtech.

În continuare, fostul soț al Andreei Bălan a spus și care este secretul relației sale. Cominucarea este punctul cheie la ei, iar faptul că au parte de discuții deschise, în care își exprimă sentimentele, îi ajută să treacă cu bine peste anumite situații.

După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit. Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigare, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știu, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină„, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

Când se căsătoresc Viviana Sposub și George Burcea

După ce a oficializat relația cu Viviana Sposub, mulți au fost cei care s-au întrebat când o va cere în căsătorie pe vedetă. Pasul următor nu se știe când îl vor face, însă un lucru este sigur- se iubesc extrem de tare și își văd viitorul împreună.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas„, a încheiat actorul.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton