Bella Santiago a rămas fără proiect TV, după ce emisiunea Teo Show a fost scoasă de pe post: ”Încă aștept ofertă”

 Cruceru Cristina
.

Bella Santiago a rămas fără proiect, după ce 'Teo Show' a fost scoasă de pe post. Emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru a intrat în vacanță și va reveni din toamnă. Totuși, artista a dat de înțeles că a rămas fără proiect și spune că așteaptă o ofertă. Declarațiile controversate făcute de Bella Santiago!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bella Santiago este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes enorm, în urma aparițiilor ei televizate. Aceasta s-a făcut cunoscută după ce a participat la X Factor, Eurovision, iar mai apoi 'Bravo, ai stil! Celebrities'. După sfârșitul sezonului competiției de stil de la Kanal D, conducerea trustului a cooptat-o pe cântăreață pentru un alt proiect.

BellaBella

Așadar, Bella Santiago a făcut parte din echipa 'Teo Show', alături de Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru. Emisiunea a intrat în vacanța de vară și urmează să revină pe post, din toamnă, cu forțe proaspete. S-a zvonit mult timp că acest proiect nu va mai apărea pe post, însă Teo Trandafir a infirmat aceste presupuneri.

Citește și: Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație: „Am vrut să o înfiez'

Citește și: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Ce rol are fiecare

Citește și: Când și unde va fi botezat băiețelul Principelui Nicolae: 'Ne bucurăm să anunțăm…'

Citește și: Monica Gabor îl numește pe Mr. Pink tatăl Irinei, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu: „Părinți mândri”

Bella Santiago a rămas fără proiect TV

Bella Santiago nu mai este implicată în niciun proiect de televiziune, momentan. Asta după ce emisiunea 'Teo Show' a fost scoasă de pe post, în această perioadă, urmând să revină la un moment dat. Cântăreața a dat de înțeles că i-ar plăcea o altă colaborare în televiziune, însă susține că așteaptă o ofertă.

A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo’, a declarat Bella Santiago, pentru Click!

Bella Santiago: 'Încă aștept ofertă'

Cântăreața susține că are în plan să lanseze o melodie nouă, ar și să colaboreze cu televiziunea. Totuși, în acest moment, vedeta spune că nu are o ofertă anume. „Planul meu este să fac o nouă melodie, să lansez o piesă și să fie hit. Aș mai vrea să colaborez cu televiziunea, dar încă aștept ofertă', a mai spus Bella, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton