Carmen Brumă și Adina Halas renunță la dietă, în vacanță: “Căutăm dulciuri locale, avem derapaje controlate” / EXCLUSIV

 Andreea Archip
.

Adina Halas și Carmen Brumă sunt prietene de-o viață, iar amiciția lor s-a extins și în ceea ce privește copiii lor. Prin urmare, ambele familii se vor bucura de o vacanță împreună, la malul Mării Negre, într-o stațiune din Bulgaria. Anul trecut au petrecut în aceeași formulă un sejur în Grecia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea rubricii Travel' din cadrul matinalului Dimineața cu noi' de la Kanal D are parte atât de călătorii în scop profesional, cât și alături de soț și de fiul lor, Serghei.

Adina Halas și Carmen Brumă își petrec vacanța în Bulgaria

Adina Halas se ocupă îndeaproape de alegerea locațiilor de vacanță și de găsirea unei cazări care să le ofere confortul de care au nevoie. Prima destinație de concediu pentru această vară va fi Bulgaria, unde Adina a cooptat-o și pe prietena ei bună, Carmen Brumă, alături de Mircea Badea și de fiul lor, Vlad. Exact când se termină școala vom fugi câteva zile în Bulgaria, pentru că sunt vecinii noștri aici foarte aproape și au niște hoteluri senzaționale, chiar mi-am book-uit o cazare superbă. De regulă mergem în Balcic, în zona aceea, de data asta suntem în Obzor', ne-a povestit Adina.

Adina-HalasAdina-Halas

Vedeta se va relaxa la malul Mării Negre alături de familia ei, dar și de cea a prietenei sale. Diferența de vârstă dintre copiii noștri este aproximativ aceeași ca dintre Carmen și mine, numai că eu sunt mai mică decât Carmen și Vlăduț este mai mic decât Serghei. Sunt prieteni și ei, chiar ne bucurăm că am reușit să ne organizăm pentru Bulgaria să mergem împreună de data aceasta. Și anul trecut am fost împreună în Grecia. Mergem și cu soții din dotare pentru că cineva trebuie să care lucruri. De asta luăm clar și bărbații, ce să facem! Ei nu vor, dar nu au încotro', ne-a mărturisit Adina Halas.

Carmen Brumă și Adina Halas renunță la dietă, în vacanță

Una dintre micile plăceri ale fetelor în vacanță este să se răsfețe cu deserturile specifice locului în care ajung. Având în vedere că putem face oricând shopping, asta este în coada listei. Ne interesează mai mult să căutăm împreună dulciuri locale, pe care să le putem mânca în vacanță, pentru că atunci ne dăm voie și avem niște derapaje controlate. Bun, Carmen este mult mai disciplinată ca mine, evident. Mai facem și sport. Ea aleargă, de regulă, iar eu îmi fac antrenamentele în casă, așa s-a întâmplat și în Madeira,', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Adina Halas.

Citește și: Cum gestionează Adina Halas și soțul ei momentele tensionate în căsnicie: „Eu sunt mai impulsivă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Adina Halas de la Bravo, ai stil! și soțul ei și cum a fost nunta lor: „La o lună, m-a cerut de soție' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea: „Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp…'/ EXCLUSIV

O activitate importantă care le consumă destul de mult timp în vacanță este și realizarea fotografiilor, pe care cele două prietene le postează pe rețelele de socializare. Deși fiecare știe ce unghi o avantajează pe cealaltă, Adina este mai greu de mulțumit. Ne mai ocupăm foarte mult timp făcându-ne poze una alteia și după aceea și contrazicându-ne, mă rog, eu o și bat pe ea la cap că îmi ies nu știu ce crengi ale copacului din spate. Când am terminat Regia, Carmen și-a pus mâna în cap și a zis: Aoleu, nu o să mai pot să îți fac o poză de Doamne ajută!  De acum o să mă cerți, nu mai e nimeni ca tine. Și exact asta se întâmplă', ne-a spus ea amuzată.

După escapada din Bulgaria, Adina are pe listă Grecia pentru vacanță, mai exact insula Zakynthos, unde va ajunge alături de soț și de fiul lor, Serghei.

Foto: Eli Driu / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton