Celia, primele detalii despre botezul fetiței. Când și unde va avea loc evenimentul

 Borcilă Andreea
.

Cântăreața Celia, primele detalii despre botezul fetiței. Dacă până acum artista nu era hotărâtă între România și Australia, locul natal al soțului ei, Celia a stabilit deja când și unde va avea loc marele eveniment. Sara Maria, fetița cuplului, a venit pe lume acum patru luni și a primit nota zece la naștere. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cântăreața Celia, primele detalii despre botezul fetiței. Cristina Ioana Socolan, numele ei real, se consideră o femeie împlinită. În afară de o carieră de succes în industria muzicii, vedeta este o soție și o mamă fericită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un deceniu alături de soțul ei australian, Ardeli Ancuța, și au împreună un băiețel de șapte ani, dar și pe mezina familiei, Sara Maria, care va avea botezul curând. 

celia-9celia-9

Celia a născut, pe data de 16 februarie 2022, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece la naștere. Din păcate, vedeta se infectase cu varianta Omicron a coronavirusului, însă nu a făcut o formă agresivă. Din fericire, cele două, mamă și fiică, au trecut cu bine peste micile obstacole, iar acum se simt foarte bine. Vedeta a anunțat când și unde va avea loc botezul micuței lor. 

Citește și: Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria:„Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Celia soțul și cum a fost cerută în căsătorie:„Pentru el, era prima dată în viață când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și unde se află vila în care se mută Vlăduța Lupău:”Am dat startul lucrărilor acum un an”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Cântăreața Celia, primele detalii despre botezul fetiței

Artista, în vârstă de 37 de ani, a stabilit, până la urmă când și unde va avea loc botezul fiicei sale, Sara Maria. Micuța a venit pe lume la jumătatea lui februarie, iar medicii i-au acordat nota maximă la naștere. Cântăreața nu era decisă dacă marele eveniment să fie organizat în Australia, locul natal al soțului ei, sau în România, mai exact la Deva, orașul în care s-a născut. Într-un interviu exclusiv pentru Fanatik, frumoasa șatenă a dat câteva detalii despre botezul fiicei sale, care va avea loc peste câteva luni. Totodată, ea a mărturisit că băiatul lor nu este gelos pe surioara lui, ci mai degrabă o protejează și e fericit că poate fi fratele mai mare. 

„Botezul îl facem până la urmă în România, la Deva, în luna august. Pentru cele mai multe neamuri, prieteni, care vin de la București, e același lucru dacă vin la Deva sau dacă veneau la Timișoara', a declarat Celia.

„Băiețelul meu nu e gelos. Este fericit. El și-a dorit-o foarte mult pe surioara lui. Este o diferență de 7 ani între ei, dar nu contează diferența. Și dacă era o diferență de patru sau de cinci ani era același lucru. Băiețelul merge la școală. A făcut varicelă, din păcate. Acum este acasă', a mai completat ea, pentru sursa citată. 

Celia, despre secretul unei relații de lungă durată 

Pe 7 mai, Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, au împlinit zece ani de când trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața a dezvăluit, pentru sursa citată anterior, care este secretul unei relații fericite și de durată. În urmă cu trei ani, solista a mai fost cerută încă o dată în căsătorie de soțul ei, de această dată într-o vacanță în India.

Cântăreața a avut parte de o surpriză de proporții când Ardeli Ancuța i-a cerut din nou mâna la Taj Mahal, chiar pe banca unde cu 28 de ani în urmă a stat și Prințesa Diana. Pentru cei care nu știu, banca respectivă a devenit între timp un obiectiv turistic foarte vizitat.

„Anul acesta am împlinit 10 ani de relație și 9 de la căsătorie. La anul facem 10 ani de când ne-am oficializat relația. Secretul? Cred că este acela să fii înțelegător unul față de celălalt. Sentimentul de iubire pură și curată, dacă există între doi oameni, nu cred că trece.

Unde este iubire, relația rezistă. Oamenii care se rănesc foarte mult nu se mai iubesc. Pentru că eu cred că nu poți să rănești un om, pe care îl iubești foarte mult. Pe de altă parte, iubirea înseamnă iertare.

Dacă vor exista mici certuri, trebuie să lași de la tine, să ierți, să fii tu iubire, ca să primești iubire. Să iubești, să ierți, cred că acestea sunt secretele unei relații frumoase de durată', a mai continuat ea.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton