Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani și la ce vârstă: "Cam patru ore pe zi făceam asta"

 Dumitrache Laura
.

Iuliana Luciu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Sora mai mică a Nicoletei Luciu a reușit să își facă o carieră în televiziune. În prezent este asistenta lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu în emisiunea Prețul cel bun', de la Antena 1. Vedeta a mărturisit cum și-a câștigat primii bani și la ce vârstă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sora mai mică a Nicoletei Luciu și-a dorit foarte mult să aibă o carieră în televiziune. Iuliana, în vârstă de 34 de ani, este foarte fericită de job-ul și se bucură de toate lucrurile frumoase. Cu toate astea, puțină lume știe care a fost primul job al vedetei și de la ce vârstă a început să facă bani.

Iuliana LuciuIuliana Luciu

Iuliana Luciu este o persoană muncitoare, iar atunci când a primit propunerea de a face parte din proiectul Antena 1, vedeta a acceptat cu mare plăcere. Deși are un program încărcat, sora Nicoletei Luciu reușeste să se bucure de viață și să se distreze în timpul liber.

Citește și: De ce apare Iuliana Luciu atât de des în compania lui Liviu Vârciu:”Ne înțelegem foarte bine”

Citește și: Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Iuliana Luciu.Au fost sau nu împreună?

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, s-a întors în România. A izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama:”Nu realizez ce se întâmplă”

Citește și: Bianca Drăgușanu, comentarii acide la adresa lui Gabi Bădălău:”Eu sunt un om care iartă… până când nu mai iubește”

Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani și la ce vârstă

Iuliana Luciu a declarat cum a câștigat primii bani. Sora mai mică a lui Nicoleta Luciu a avut primul ei job la vârsta de 15 ani. Iuliana muncea part-time, patru ore pe zi, și împărțea pliante pe stradă. Asistenta tv a declarat că a făcut acest lucru împreună cu prietena ei cea mai bună. Iuliana și-a dorit un telefon mobil, iar cu banii câștigați a reușit să și-l cumpere.

Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a declarat sora Nicoletei Luciu pentru tvmania.ro.

Iuliana Luciu este asistenta lui Liviu Vârciu și a lui Andrei Ștefănescu

Iuliana Luciu a intrat în lumea televiziunii în urmă cu câțiva ani. În trecut, sora Nicoletei Luciu a jucat în mai multe telenovele românești, iar în prezent este asistentă tv. Iuliana lucrează împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în emisiunea Prețul cel bun', difuzată pe Antena 1. Vedeta a fost extrem de încântată când a primit această propunere.

„Mi-am dorit un proiect frumos și am primit cu bucurie propunerea de a face parte din echipa emisiunii „Prețul cel bun'. Eu sunt o fire muncitoare și chiar dacă programul este unul încărcat, așa cum se întâmplă în general la filmări, nu mi-a displăcut. Nu îl simt ca fiind solicitant deloc și, oricum, eu sunt o persoană foarte activă și hotărâtă, chiar și când este mai greu nu îmi place să mă plâng.”, a mai spus Iuliana pentru sursa citata.


Iuliana este singură la 35 de ani

De câțiva ani, Iuliana Luciu nu s-a afișat la brațului niciunui bărbat. Vedeta s-a concentrat foarte tare pe cariera sa și nu a mai avut timp de viața personală. Iuliana a declarat că are programul foarte încărcat, iar atunci când este liberă se bucură de compania celor dragi.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea. Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără', a spus Iuliana Luciu pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton