Cătălin Botezatu s-a împăcat cu tatăl lui. Cei doi s-au operat în aceeași zi: „L-am salvat pe ultima sută de metri”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu s-a împăcat cu tatăl lui. Recent, cunoscutul designer susținea că nu mai vorbește cu părintele lui și amintea episoadele dureroase din relația cu acesta. Creatorul de modă spunea că a trecut un an de la ultima discuție cu Constantin, tatăl lui, și că și-ar dori să poată remedia lucrurile între ei. Ei bine, se pare că relația celor doi a cunoscut o îmbunătățire semnificativă, lucru care reiese chiar din declarațiile făcute de Cătălin Botezatu. Iată ce a spus acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu a trecut prin mai multe greutăți, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntă, dar deteriorarea relației cu tatăl lui. În urmă cu aproximativ o lună, creatorul de modă spunea că nu mai vorbește cu părintele lui de un an, fiind o decizie care nu i-a aparținut lui. Creatorul de modă și tatăl lui au fost diagnosticați cu cancer în aceeași perioadă, iar această suferință pare să-i fi apropiat pe cei doi. Recent, Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații și despre divorțul părinților lui, aducând în discuție motivele care au produs separarea acestora.

bote9bote9

Cătălin Botezatu s-a împăcat cu tatăl lui. După divorț, se pare că tatăl designerului, Constantin Botezatu, și-a refăcut viața și are un fiu din căsnicia cu actuala sa parteneră de viață.  În urmă cu o lună, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!' susținea că părintele lui ar fi rupt legătura cu el și nu i-ar mai fi răspuns la telefon. În preajma sărbătorilor de iarnă, se pare că cei doi s-au reconectat, lucru pe care l-a susținut chiar acesta.

Citește și: Cum l-a schimbat pe Cătălin Botezatu lupta cu cancerul. A luat o decizie radicală:„Îmi este rușine să recunosc, dar am pus iar munca pe primul loc, în detrimentul sănătății' / EXCLUSIV

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cum să te machiezi în stilul lui Wednesday, pentru petrecerea de Revelion.Iată trucurile care-ți pun în valoare trăsăturile

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor, cu fața umflată, din cauza unei alergii:”I s-au administrat perfuzii”

Cătălin Botezatu s-a împăcat cu tatăl lui

Dacă până acum designerul de modă susținea că relația dintre el și Constantin Botezatu s-a răcit, într-un interviu recent, acesta a vorbit cu multă căldură despre părintele lui, semn că lucrurile și-au revenit la normal. Cei doi au fost diagnosticați cu cancer și au fost operați în aceeași zi.

„El s-a îmbolnăvit înaintea mea, tot de un cancer. L-am salvat pe ultima sută de metri cu ajutorul unor medici extrordinari din România. (…) După m-am îmbolnăvit și eu. El s-a operat, prima oară i-a reușit operația, numai că a recidivat. Și după, fără să știm unul de altul, în timp ce eu mă operam la Istanbul de cancer – un cancer extraordinar de greu, am făcut 5 operații – în aceeași zi făcea și el o operație, dar amândouă au fost cu reușită', a dezvăluit creatorul de modă.

De ce au divorțat părinții creatorului de modă

În cadrul aceluiași interviu televizat, Cătălin Botezatu a vorbit despre divorțul părinților lui. Se pare că tensiunile dintre soții Botezatu ar fi pornit de la episoadele de infidelitate ale bărbatului, însă despărțirea s-ar fi produs într-o manieră civilizată. În timp ce Constantin Botezatu și-a refăcut viața, mama creatorului de modă a preferat să rămână singură.

„Motivul scandalurilor dintre mama și tat erau femeile din viața tatălui meu. L-am cam moștenit. Tat găsea mediat un mod de a o împăca, ba c-o blană, ba cu un diamant. Pentru câteva zile reușea s-o calmeze, dar pe urmă zburau pantofi prin casă. (…) Când eram puști, am zis „Stop! Nu mai vreau acest scandal'. S-au despărțit în niște circumstanțe ok. Ea îl iubește până în ziua de astăzi – mama, știu, nu ești de acord cu asta, dar știu că-l iubești – cred că și el o iubește în siinea lui. S-a recăsătorit de două-trei ori, acum este singur', a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton