Simina Loica încă se mai vede cu Alex Zănoagă, fostul soț, deși Alex Bobicioiu e gelos: "Avem o legătură..."

 Oana Pantazi
.

Simina Loica și fostul ei soț, Alex Zănoagă, continuă să se vadă, în pofida faptului că relațiile dintre el și actual ei iubit, Alex Bobicioiu, au fost extrem de tensionate multă vreme. Acum lucrurile s-au calmat, iar Simina Loica a păstrat o relație bună cu soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă sunt divorțați de ceva vreme, iar acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei formează un cuplu cu Alex Bobiciou. Relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, cu atât mai mult cu cât „fostul” și „actualul” au avut multe de împărțit, inclusiv în mediul online, și nu s-au agreat deloc. De altfel, nici Simina și fostul soț nu s-au despărțit în cele mai bune relații, însă acum lucrurile între ei stau mult mai bine. Aceasta continuă să se vadă cu fostul partener de viață, deși Bobicioiu, după cum chiar ea mărturisea, este un tip gelos.

1-61-6

Simina Loica încă se mai vede cu Alex Zănoagă, fostul soț, deși are o relație cu Alex Bobicioiu

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut la Puterea dragostei și s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt. Relația dintre ei a evoluat destul de rapid și, la puțin timp după terminarea emisiunii, vedeta anunța că este însărcinată cu primul copil. Totuși, după mai multe tensiuni și certuri, aceștia au hotărât să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Simina Loica și-a găsit liniștea în brațele lui Alex Bobicioiu, unul dintre prietenii fostului ei soț.

Citește și: Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt: „Dacă mergeam la notar…'

Citește și: Alex Zănoagă și Simina Loica au fost condamnați penal pentru o infracțiune.Cum au scăpat de închisoare cei doi soți care acum divorțează

Citește și: Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica:'Orgoliul este cea mai mare problemă'

Citește și: Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: 'E orgoliul meu'

Simina Loica a divorțat de Alex Zănoagă de câteva luni, iar acum formează un cuplu cu Alex Bobicioiu, însă continuă să se vadă cu fostul soț, deși gelozia actualului partener aproape le-a destrămat relația, aducând certuri aprinse în cuplu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit și care este motivul pentru care continuă să se vadă cu fostul soț, dar și în ce relații se află în momentul de față.

„Nu mai țin la el, relația noastră s-a stins înainte cu un an, înainte să ne despărțim. Dar îl respect și avem o legătură OK pentru o bună creștere a lui Dominic”, a declarat Simina Loica, pe Instagram, potrivit Wobiz.ro.

Ce spune Simina Loica despre un al doilea copil

Dat fiind că lucrurile par să se fi așezat în viața ei, Simina Loica a fost întrebată de fani dacă nu-și dorește un copil cu Alex Bobicioiu. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a evitat să dea un răspuns direct, însă cu siguranță nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.

„Sincer îmi este puțin teamă, chiar dacă nu am venit pe Instagram să mă vait, mi-a fost puțin greu. Dar a meritat, și pentru Domi aș mai face asta în fiecare zi din viața mea. Legat de un al doilea bebe, Dumnezeu știe ce a pregătit pentru mine”, a spus Simina.

De altfel, și relația din trioul Simina Loica – Alex Zănoagă – Alex Bobicioiu pare să fi revenit la normal, dat fiind că fostul soț și actualul iubit al tinerei au îngropat securea războiului.

„Cu Bobicioiu mă înțeleg bine. Am fost să-l iau pe Dominic de la ei, că ei n-au putut să mi-l aducă, că făceau grătar. Am fost acolo unde stau ei și am intrat în curte, l-am salutat, nu mai am nimic cu el.

Până la urmă, copilul o să crească mare și mai încolo o să vadă certuri, nu avea rost. Am fost, ne-am bătut în cușcă, dar gata, nu mai avea rost. Nu avem de ce să continuăm cearta, că nu avem de ce”, a declarat Alex Zănoagă, conform  spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton