Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat și care este starea lui, acum

 Oana Pantazi
.

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital, cu puțin timp înainte de finalul anului. Celebrul chef s-a confruntat cu probleme, în urma unor complicații apărute la picior. Iată ce i s-a întâmplat după ce a alunecat și s-a accidentat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital, după ce a suferit un accident minor, accident care însă l-a făcut să se îndrepte spre cel mai apropiat spital. Iată ce i s-a întâmplat faimosului chef cu puțin timp înainte de finalul anului!

catalin-scarlatescu-2-1catalin-scarlatescu-2-1

Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital

Cu puțin timp în urmă, Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital, din cauza unui accident minor. Se pare că acesta ar fi alunecat, accidentându-se, și s-ar fi ales, astfel, cu o entorsă, notează spynews.ro. Chiar dacă nu este ceva grav, chef Scărlătescu va fi incapacitat, o vreme, de accidentul căruia i-a căzut victimă.

Chef Cătălin Scărlătescu a suferit o entorsă, așadar starea sa nu este gravă în momentul de față, mai scrie sursa citată. Cu siguranță, acesta a primit primele îngrijiri în spital, urmând să se trateze acasă.

Chef Scărlătescu va participa la America Express

Cătălin Scărlătescu va dovedi curând cât este de stoic, deoarece în ianuarie începe America Express, unde a participat alături de iubita sa, Doina Teodoru.

Chef Cătălin spune că a decis să intre în aventura America Express, când chef Bontea i-a zis că greutățile de care se plângeau foștii concurenți nu ar fi adevărate.

Eu am nevoie de un confort. La mine e foarte simplu: apă cală și prosoape moi. În rest, pot să dorm pe jos. (…) Vreo câteva cazări au fost … nu oribile …. (…)

Am mai auzit că se văietau (n.r. în alte sezoane), dar mi-a spus Bontea ‘hai, mă, că e vrăjeală’. (…) Am avut o singură cazare spectaculoasă și am avut câteva horor‘, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, în podcast-ul „La fileu’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton