Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1, după plecarea lui Dan Negru la Kanal D

 Oana Pantazi
.

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1. După ce Dan Negru a fost lider absolut de audiență, datorită emisiunilor de Revelion, mai bine de două decenii, iată că acesta este primul an în care prezentatorul nu va putea fi văzut la postul unde a devenit celebru. Anul acesta, Antena 1 mizează pe doi prezentatori care, de-a lungul timpului, au urcat mult în preferințele publicului, adunând un capital imens de simpatie. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1. „Revelionul cel neBUN', care va putea fi vizionat la Antena 1 în ultima noapte a anului, va fi prezentat de carismaticii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cei doi urmând a fi gazdele unui show de zile mari… Dar aceasta nu este singura surpriză, fiindcă vor avea un coleg de temut! Iată cu ce vor fi surprinși spectatorii în noaptea de Revelion, la Antena 1!

revelionul-cel-nebun2-1024×682-1revelionul-cel-nebun2-1024×682-1

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1, după plecarea lui Dan Negru la Kanal D

„Revelionul cel neBUN' aduce la Antena 1 cel mai tare concurs de revelioane. Liviu și Andrei se întrec cu Nea Mărin pentru o porție dublă de distracție. În marea seară de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani. Dar de data aceasta o fac în numele întrecerii supreme: cine a pregătit cel mai tare program de Revelion, Liviu și Andrei sau Nea Mărin? 

Citește și: Cristina Țopescu va fi din nou la TV, chiar și după moartea sa.Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…’

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel: „Noi am făcut acest miracol”

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție. Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai „Revelionul cel neBUN' poate fi.

Liviu și Andrei, „duel” cu Nea Mărin

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1. Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze!

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, „Revelionul cel neBUN' le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Și asta pentru că atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună.

Ce artiști vor face show de Revelion, la Antena 1

Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, Whats UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când începe cea mai tare petrecere care îi va purta spre 2023.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton