Cătălin Botezatu, declarații uluitoare la 4 luni de la decesul Zinei Dumitrescu: "Nimeni nu știe unde se află cenușa ei"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu a avut o relație specială cu Zina Dumitrescu, designerul pe care el și toți cei care au iubit-o o alintau „Mama Zina'. Botezatu afirmă, dezamăgit, că nici nu știe unde să-i aprindă o lumânare pentru că nu i s-a spus unde i-a fost depusă urna mortuară.

Cătălin Botezatu a avut o relație specială cu Zina DumitrescuCătălin Botezatu a avut o relație specială cu Zina Dumitrescu

În urmă cu patru luni, pe 28 martie, creatoarea de modă a murit la azilul unde era internată de câțiva ani și de toate pregătirile s-a ocupat fiul ei, Cătălin. Deși a spus tot timpul că vrea să fie înmormântată, acesta a decis să-și incinereze mama, în mare secret însă, fără a dezvălui apropiaților Zinei unde va depunde urna mortuară.

Cătălin Botezatu și alți oameni apropiați cei care a fost „mama modei românești' se arată mâhniți de secretomania care plutește în jurul incinerării Zinei Dumitrescu și a locului unde se află acum urna pentru a-i putea aprinde o lumânare.

„E un subiect sensibil. Nici nu îmi vine să cred că au trecut aproape patru luni. Parcă mai ieri vorbeam cu ea, iar acum vorbim la timpul trecut. Pentru noi pare că nici nu a plecat dacă nu am văzut-o. Nici acum nu știu unde este urna. Zilele trecute vorbeam cu un amic dacă știe unde se află, la crematoriu sau la cimitir, dar nimeni nu știe nimic.

Dacă  n-am apucat să ne luăm rămas bun de la ea în niciun fel, noi considerăm că e încă aici.  Am aprins lumânări și ne-am rugat la monumentul pe care l-am ridicat la casa de modă, acolo unde am depus și câteva coroane. La acel altar ne-am rugat și am plâns, dar noi credem că ea încă există pentru că nu a existat o înmormântare. Oricum, ea există printre noi și va rămâne veșnic vie în sufletele noastre', a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Zina Dumitrescu s-a stins din viaţă joi, 28 martie 2019, în jurul orei 15:10. În ciuda eforturilor medicilor şi a rugăciunilor celor care au iubit-o, corpul mamei Zina a cedat. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton