Primele imagini cu burtica de gravidă a soției lui Alin Ionescu. Fostul soț al Cristinei Spătar va fi tată din nou

 Stamen Diana
.

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit recent și așteaptă un copil cu noua lui soție. Larisa Tănăsoiu este însărcinată în cinci luni și așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care își va strânge copilul în brațe.

Oficial, Larisa Tănăsoiu a făcut marele anunț. Actuala soție a lui Alin Ionescu a postat primele fotografii cu burtica de gravidă. Nu mai este deloc un secret că fostul soț al Cristinei Spătar și-a refăcut viața alături de o brunetă focoasă.

'Da, vom avea un copil. Familia noastră se mărește și lucrurile sunt așa cum ne-am dorit. Dumnezeu mereu are un plan pentru oricine, tu doar trebuie să crezi în El și să ai răbdare. Sunt atât de recunoscătoare și încântată pentru tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Lucrurile nu au fost niciodată simple, dar merităm totul și mai mult! P.S.: Abia aștept să îmi văd bebelușul.', a declarat Larisa Tănăsoiu.

Cristina Spătar a început o viață nouă

Au trecut aproape trei ani de când Alin Ionescu și Cristina Spătar au divorțat. Artista a suferit enorm după despărțire, mai ales că la mijloc erau și doi copii. Acum, soarele a răsărit și pe strada Cristinei Spătar. În viața vedetei a apărut un bărbat care îi este alături necondiționat. După ce a fost dată afară din casă de fostul soț, Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii, iar acum vrea să facă împrumut la bancă să-și cumpere o casă.

'Dumnezeu are pentru toată lumea un plan…🙏❤ Fiți buni, totul în viață se întoarce ca un bumerang! 😉 O săptămână minunată vă dorim!', a scris Cristina Spătar pe una dintre rețelele de socializare la scurt timp după ce actuala soție a lui Alin Ionescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

FOTO: Instagram

Larisa Tănăsoiu și Alin IonescuLarisa Tănăsoiu și Alin Ionescu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton