Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, noi detalii despre criminalul de la Caracal: "În fortăreața lui a crezut că e Dumnezeu"

 Pirvu Cristina
.

Dan Antonescu, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei, scoate la lumină informații noi despre criminalul de la Caracal. Acesta crede că cele două fete, Luiza și Alexandra, nu sunt singurele lui victime. 

În cadrul emisiunii găzduite de Libertatea, fostul șef al Serviciului Omoruri de la Poliția Capitalei a dezvăluit că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, nu ar fi avut timp să o incinereze pe a doua victimă. Este posibil ca el să fi confundat situațiile, mai ales având în vedere istoricul lui medical.

Dan Antonescu precizează că acest criminal a fost internat la psihiatrie de aproximativ 10 ori.

CARACAL – ANCHETA IN CAZUL GHEORGHE DINCA – PERCHEZITII IN ATELICARACAL – ANCHETA IN CAZUL GHEORGHE DINCA – PERCHEZITII IN ATELI

„Trebuie să spună tot. Am convingerea că aceste două fete nu sunt singurele victime ale acestui monstru. (…) 

El ar fi spus că pe Alexandra a incinerat-o. Nu avea când, nu avea unde. Posibil acest lucru l-a făcut cu Luiza. Atunci avea timp. Nu poți ca într-o vatră, un butoi, nu ai cum să aduci un corp în această stare atât de repede. Cealaltă posibil să fi avut această soartă. Poate s-a făcut o rocadă în mintea lui. El a fost internat de vreo 10 ori la un spital de boli psihice.

Uu om singuratic, care s-a îndepartat de familie, un om violent, și-a agresat soția, a hârțuit-o pe fiica concubinei lui. Aici, în fortăreața lui a crezut că este Dumnzeu, că nu îl descoperă nimeni.”, a spus Dan Antonescu pentru Libertatea. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton