Cătălin Botezatu își deschide o afacere în Dubai. Ce vedete de la Hollywood îi poartă creațiile: „Am îmbrăcat peste 20 de vedete”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu îți deschide o afacere în Dubai. Anul 2023 vine cu multe schimbări profesionale pentru creatorul de modă. Recent, acesta a susținut că se pregătește să deschidă mai multe magazine multibrand în Orientul Mijlociu, fiind implicat într-un proiect cu designerul Clara Rotescu. Totodată, Cătălin Botezatu a numit celebritățile internaționale care i-au purtat costumele pe covorul roșu. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai importanți creatori de modă din România, având o carieră de aproape trei decenii în acest domeniu. În 1996, designerul și-a deschis prima casă de modă, în prezent, fiind proprietarul a trei fabrici de confecții în România, cinci magazine proprii în țară, dar și în marile orașe ale lumii, precum Milano sau Los Angeles. În 2023, Cătălin Botezatu își exitnde afacerea și în Orientul Mijlociu, acolo unde va deschide mai multe magazine multibrand.

bot9bot9

Cătălin Botezatu își deschide o afacere în Dubai. Afaceristul este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling, etc. În 2023, acesta va lansa un proiect îndrăzneț, susținând că și-a propus să intre și pe piața din Dubai.

Citește și: Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu:„Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile'

Citește și: Cătălin Botezatu, mărturisiri sincere în culisele Bravo, ai stil! Celebrities'.M-am pregătit cu Florin Piersic'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă'. De ce a fost la un pas să renunțe / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:'Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…'

Cătălin Botezatu își deschide o afacere în Dubai

Anul viitor, Cătălin Botezatu și Clara Rotescu vor deschide câteva magazine multibrand în Dubai. Designerul a vorbit despre serviciile pe care le oferă, pomenind câteva vedete de la Hollywood care i-au purtat creațiile în anul precedent. În trecut, acesta a mai colaborat cu  Kim Kadashian sau Kelly Rowland.

„Sper ca în anul 2023 să deschidem această afacere, de care sunt extrem de încântat. Într-adevăr este vorba despre magazine multibrand. Clara e de ceva timp pe piața din Orientul Mijlociu, eu m-am ocupat mai mult de zona vestică, eram pe Londra, Statele Unite ale Americii… Doresc ca Viggo by Cătălin Botezatu să existe în Dubai, mai ales că în toată zona din Orientul Mijlociu sunt tot mai mulți clienți interesați.

Deocamdată facem naveta. Facem costume personalizate, pregătim un showroom unde se iau măsuri. Noi avem deja un astfel de showroom la Los Angeles. Numai anul ăsta am îmbrăcat peste 20 de vedete pentru diferite evenimente. Iron Man, Pierce Brosnan, Keanu Reeves sunt doar câteva nume', a mărturisit Botezatu, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Avem în spate experiența, dar și echipa de oameni'

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre obiectivul afacerii sale, mărturisind că și-a propus să se diferențeze pe piață prin materiale de calitate și prin faptul că ținutele sale se adresează tuturor clienților, indiferent de ocupație.

„Viggo este pentru bărbatul care dorește să aibă emoția pe care ti-o dă o haină de calitate în tendințe, emoția pe care unii clienți au pierdut-o cu timpul din cauza faptului că pe piață există colecții stas.

Viggo vine să te incite să faci cumpărături chiar dacă ai garderoba plină. Avem în spate experiența, dar și echipa de oameni cu serioase cunoștințe în domeniu, oferim cele mai bune sfaturi de stil, astfel incât să aducem plus valoare fiecărei ținute', a declarat Botezatu, la un moment dat, potrivit eva.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton