Iulia Albu a criticat dur ținuta lui Denise Rifai: "Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă"

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu este cunoscută pentru faptul că nu face rabat de la sinceritate, indiferent de vedeta cu care are de-a face, așadar a criticat recent și ținuta lui Denise Rifai, în emisiunea Poliția Modei. Chiar dacă, de cele mai multe ori, jurnalista alege să se îmbrace all black, criticul de modă nu a fost mulțumit… Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, emisiunea Poliția Modei este urmărită de vedete, care află astfel de la Iulia Albu unde și de ce greșesc din punct de vedere vestimentar, iar recent criticul de modă a criticat ținuta lui Denise Rifai, fiind deranjată de un detaliu pe care l-a considerat nepotrivit. În timp ce Ovidiu Buta a fost mai blând, susținând că arată civilizat, Iulia a avut mai multe de spus.

denise-rifai-criticata-iulia-albu-3-1024×683-1denise-rifai-criticata-iulia-albu-3-1024×683-1

Iulia Albu a criticat dur ținuta lui Denise Rifai

În emisiunea pe care o găzduiește, Iulia Albu a comentat, ca de obicei, ținutele vedetelor, iar printre cele care nu au primit bilă albă s-a numărat și Denise Rifai. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' a participat cu ceva timp în urmă la Gala Premiilor TV Mania, unde, de altfel, a fost și premiată. Asta nu a oprit-o însă pe Iulia Albu să aibă câteva comentarii de făcut cu privire la ținuta aleasă de vedetă. Chiar dacă a ales să se îmbrace all black, Denise Rifai a făcut o greșeală des întâlnită azi în lumea showbizului, și nu doar în România. Iulia Albu a fost deranjată atât de mărimea greșită a pantofilor jurnalistei, cât și de geanta acesteia.

Citește și: Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la Survivor:„Investiția depășește 50.000 de euro’

Citește și: Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:'Definiția perfectă pentru neam prost'

Citește și: Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă’

Citește și: Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV.Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment', a comentat Iulia Albu, la „Poliția Modei'.

Ovidiu Buta, în schimb, nu a părut la fel de deranjat de ținuta jurnalistei.

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brandul e mult prea vizibil', a conshis el.

De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre la emisiune

Nu mai este un secret pentru nimeni că Denise Rifai poartă întotdeauna doar haine negre la emisiunea pe care o moderează. Gazda show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai’ știe că aceasta e una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor ei, astfel că a decis să dezvăluie „misterul’.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…'.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru’, a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton