Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: "Înainte, am refuzat ideea de căsnicie"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Când te gândești la Roxana Vancea, primele lucruri care îți vin în minte sunt bustul generos, pe care toată România l-a admirat în perioada la „Neața cu Răzvan și Dani, și pasiunea pentru sport. Și Mihai Bendeac! Însă toate par azi din altă viață. De un an, este o soție și o mamă fericită, iar acum a revenit în televiziune, în reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici, de la Antena Stars. Roxana Vancea ne-a povestit cât de mult i s-a schimbat viața de când în viața ei a intrat un copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din afară, pare că ești cu totul alt om acum. Ești mult mai matură și pari mai liniștită, fericită în rolul de soție și mamă. Care dintre perioadele prin care ai trecut simți că te definește mai mult?

Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită  că  sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.

Roxana-Vancea-1Roxana-Vancea-1

Și apropo de noua ta viață, cum a fost adaptarea? Nu cred că este ușor să intri în viața unui copil deja mare, dar nici să te trezești mamă peste noapte.

Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!

În fotografiile de pe Instagram pare că aveți o relație minunată. Ați avut o chimie de la început sau v-ați împrietenit pe parcurs?

Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne ju- căm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru.

Ți-a fost teamă, inițial, că poate Milan nu te place și nu te acceptă?

Milan era micuț când l-am cunoscut. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el.

Îți dorești și un copil al tău? Ar trebui să ne așteptăm curând la această veste?

E normal să îmi doresc la un moment dat un copil. Veți afla când se va întâmpla!

În decembrie, tu și Dragoș sărbători și un an de la cununia civilă. Cum a fost anul ăsta pentru voi?

A fost un an de acomodare. În ultimele luni, nu am avut timp pentru noi, avem casa în lucru şi Dragoș a trebuit să se ocupe de asta, dar eu văd partea bună: pe perioada renovărilor ne-am mutat într-o garsonieră, lucru ce ne-a unit.

Este Dragoș bărbatul alături de care te vezi toată viața? Ești genul de persoană care e convinsă că, atunci când se căsătorește, e pentru totdeauna?  

Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna.

Citește și: Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul și cum au decurs primele întâlniri:”Am mers la cel mai prost film”. Când și unde va avea loc nunta

Citește și: Cel mai sexy cuplu din showbiz! Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze tandre cu noul său iubit.Cum arată bărbatul care a i-a sucit mințile

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate'/ EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea mai are de așteptat mult și bine până devine un bărbat liber!Când va fi finalizat divorțul de Larisa

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Mihai Stetcu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton