Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă. Haziran nu s-a uitat deloc la bani

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă. Haziran a strălucit, la propriu, în ziua în care și-a unit destinele cu alesul inimii sale. Tânăra a ales o ținută spectaculoasă pentru marele eveniment, mai ales că, în aceeași zi, cei doi au făcut și botezul fiului lor. Partenera de viață a cântărețului nu s-a uitat deloc la bani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă. Luni, 10 octombrie 2022, cei doi au avut parte de o zi chiar de nota zece. Și-au început săptămâna prin două evenimente speciale: cununia civilă și boteztul fiului lor. Cântărețul și Haziran s-au prezentat impecabil în fața invitaților, optând pentru două ținute speciale.

haziran-1-1haziran-1-1

Luis Gabriel și soția lui lui, Haziran, au ajuns în fața ofițerului de stare civilă luni, pe 10 octombrie, cu câteva ore înainte de a-și boteza copilul. Astfel, au avut parte de emoții duble, chiar de la începutul săptămânii.

Citește și: Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit chiar în ziua în care și-au botezat copilul:”Nunta o să fie de trei ori mai mare”

Citește și: Cine este Luis Gabriel.Logodnica lui a pierdut unul dintre gemeni

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:”Cu școala e groasă rău de tot”

Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă

Haziran a purtat o rochie spectaculoasă la cununia civilă. Tânăra a strălucit în piesa vestimentară de un alb imaculat, cu un decolteu în forma literei V și cu mâneci din dantelă. Rochia a fost una tip sirenă a avut umerii și pieptul acoperiți cu dantelă albă, plină cu pietre și perle, detalii ce au contribuit la eleganța ținutei.

Ținuta purtată de Haziran la cununia civilă aparține unui creator de modă român, un designer foarte cunoscut în România. Rochia albă a costat peste 1.000 de euro, scrie Fanatik. Așadar, tânăra nu s-a uitat deloc la bani.

„Ziua noastră specială', a scris Haziran pe Instagram, în dreptul unui filmuleț în care poartă rochia albă de la cununia civilă.

Haziran și Luis Gabriel au făcut cununia civilă și botezul în aceeași zi

Haziran și Luis Gabriel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Începând de luni, ei au devenit oficial soț și soție. În aceeași zi, cei doi au decis să-l boteze pe fiul lor, Joseph. La acest eveniment, tânăra mămică a optat pentru o rochie neagră, lungă până în pământ.

„Ne vom schimba ținutele pentru că o să facem și cununia civilă și atunci trebuie să fiu miresică', spunea Haziran în ziua cea mare, notează spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton