Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat: "Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea"

 Dumitrache Laura
.

Mioara Roman a fost căsătorită prima oară cu Iosif Zilahy, iar împreună au avut-o pe Catinca. În luna septembrie, bărbatul s-a stins din viață, iar fosta soție a lui Petre Roman era internată în spital. Aceasta a aflat de la televizor că tatal fiicei sale a încetat din viață. Oana Roman a povestit cum a reacționat mama sa la aflarea veștii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost căsătorită de două ori. Primul ei soț a fost Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, iar Petre Roman este cel de-al doilea ei soț. Mama Oanei Roman a avut două căsnicii eșuate, dar le-a avut întotdeauna aproape pe cele două fiice ale sale. În urmă cu o lună, primul ei soț s-a stins din viață, iar aceasta a aflat de la televizorul vestea.

mioara-si-fostul-sotmioara-si-fostul-sot

Tatăl Catincăi s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Moartea acestuia a fost anunțată de fiica Mioarei Roman pe rețelele de socializare. În acea perioadă, Mioara Roman era internată în spital, având probleme de sănătate. Oana Roman a povestit cum a reacționat mama ei când a aflat că fostul ei soț a murit.

Citește și: Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge'

Citește și: Oana Roman și fiica ei au vizitat-o pe Mioara Roman la azil.Gestul emoționant făcut de nepoată pentru bunica ei: „Isa a insistat”

Citește și: Imaginile în care Paula Chirila se sărută cu un bărbat pe stradă. Prezentatoarea TV, reacție surprinzătoare:”Nu am niciun nou partener”

Citește și:Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram:”Un simbol al senzualității”

Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate. În ultimii ani, aceasta a fost internată de mai multe ori, iar Oana, fiica ei a fost întotdeauna alături de ea. Mioara Roman a avut două căsnicii eșuate. Prima dată a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, iar după mai bine de trei decenii de mariaj, Mioara Roman a divorțat de Petre Roman, tatăl Oanei.

În luna septembrie, tatăl Catincăi a încetat din viață, iar Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Oana a povestit că mama sa era internată în spital la acea vreme.

„Catinca nu știe, că ea nu a putut să vină la mama zilele alea, că a trebuit să se ocupe de toate cele. Mama a văzut la televizor. A deschis televizorul și a văzut.

Dar a fost așa, a zis, ‘Era mai bătrân ca mine, ce s-a întâmplat?. I-am spus, ‘Mama, pur și simplu, a fost vârsta. Nu a avut nimic anume. A acceptat ideea pentru că na…cumva ea știe că ăsta e finalul pentru toata lumea', a povestit Oana Roman pentru Antena Stars

Oana Roman a fost alături de Catinca în cele mai grele momente

Catinca Roman a fost devastată după moartea tatălui ei. Vedeta avea o relație apropiată cu Iosif Zilahy, iar ea a fost cea care a anunțat vestea morții acestuia. În aceste vremuri dificile, Catinca și Oana Roman s-au sprijinit și au trecut peste toate obstacolele.

„Cel puțin în ceea ce mă privește, Oana a fost foarte, foarte aproape de mine și chestia asta mi-a dat puterea să trec mai ușor peste evenimentul pe care l-am avut.E greu, oricât te pregătești înainte, e greu. Îi simt lipsa. Încă mă trezesc punând mâna pe telefon să-l sun. Dar o să treacă, ăsta e cursul firesc al vieții și toți ajungem acolo la un moment dat', a dezvăluit Catinca.

Mioara Roman, cuvinte de laudă la adresa primului soț

Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți câțiva ani, iar împreună au avut-o pe Catinca. Mariajul celor doi a început când Mioara era foarte tânără și, deși a fost avertizată de tatăl ei să nu se grăbească, aceasta nu a ținut cont. După zece ani de căsătorie, mariajul lor a ajuns la final. Deși s-au despărțit, Iosif a ajutat-o pe Mioara și i-a fost alături. Mama Catincăi are numai cuvinte de laudă la adresa primului ei soț. „În 78cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat. Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale',a declarat, Mioara Roman, potrivit libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton