Cât costă să te cazezi la hotelurile vedetelor de pe litoralul românesc. Tariful este unul pe măsură!

 Dumitrache Laura
.

Cât costă să te cazezi la hotelurile vedetelor de pe litoralul românesc. Multe dintre vedetele din România și-au investit banii în afaceri pe litoral. Printre acestea se numără Simona Halep, Cristi Borcea, Andreea Bănică sau Mihai Trăistariu. Dacă vrei să îți petreci concediul la hotelurile lor, trebuie să știi ce sumă de bani trebuie să scoți din buzunar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cât costă să te cazezi la hotelurile vedetelor de pe litoralul românesc. Multe vedete din showbiz-ul românesc au decis să investească banii în afaceri. Artiști sau sportivi, aceștia fac bani din turism, după ce și-au construit locații pe litoralul românesc.

borcea la hotelul de pe litoralborcea la hotelul de pe litoral

Vara se apropie, iar turiștii deja își fac planuri de vacanță. Litoralul românesc se află printre preferințele turiștilor, iar cei care vor să se cazeze în hotelurile deținute de vedetele din România, trebuie să știe că tariful este pe măsură.

Citește și: Cum arată hotelul de patru stele pe care Andreea Bănică l-a deschis în Eforie Nord: „Am angajat un designer”

Citește și:Ce decizie neașteptată a luat Cristi Borcea în legătură cu hotelul său de la Olimp: „Se prelungește…'

Citește și:Dani Oțil este șocat de prețul unui șezlong pe Coasta de Azur: „Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați”

Citește și:Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc: „Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…'

Cât costă să te cazezi la hotelul Olimp, deținut de Cristi Borcea, pe litoralul românesc

Cristi Borcea a investit într-un hotel din stațiunea Olimp. Afaceristul a introdus deja ofertele propuse de agențiile de turism. Așadar, dacă vrei să îți petreci concendiul în Olimp, la hotelul lui Cristi Borcea, poți plăti și cu vouchere de vacanță. Pentru perioada 13-16 iulie, poți cumpăra un sejur de patru zile, 3 nopți, pentru două persoane, la prețul de 1056 de lei.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea pregătesc deschiderea hotelului de patru stele, din Eforie Nord

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea au investit banii în construirea unui hotel de patru stele în Eforie Nord. Cei doi se pregătesc intens, deoarece vor deschide locația în această vară. Hotelul este situat pe malul mării, iar artista și soțul ei au investit o sumă imensă, pentru ca hotelul să fie unul de lux. Așadar, pentru o cazare de 3 nopți, în hotelul acestora, se plătește 1.650 de lei.

Hotelul Andreei Bănică are parcare subterană,iar apartamentele sunt imense. „Ceea ce vă pot spune este faptul că apartamentele sunt foarte spațioase. E un aparthotel cu mai multe tipuri de camere și apartamente' a spus Andreea Bănică.

Cât costă o noapte la hotelul Simonei Halep

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscut personalități sportive de la noi din țară. Din banii câștigați, tenismena a deschis Complexul Lotus Studios, situat într-o zonă de lux, în Mamaia Nord. Așadar, cei care vor să petreacă o noapte în hotelul Simonei Halep, trebuie să plătească suma de 900 de lei. Pentru un sejur de două zile, clienții trebuie să plătească 1.800 de lei.

Mihai Trăistariu deține șase apartamente la malul mării

De asemenea, Mihai Trăistariu deține și el șase apartamente la malul mării. Artistul le închiriează în regim hotelier, într-un imobil situat în stațiunea Năvodari.Tarifele la un apartament diferă de la lună la lună. Pentru luna aprilie se percep 200 de lei pe noapte, în luna iunie tariful crește la 250 de lei. În lunile iulie și august, turiștii plătesc 350 de lei. În luna septembrie, tarifele scad la suma de 250 de lei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton