Unde se filmează următorul sezon America Express și cine va prezenta show-ul de aventura de la Antena 1: "S-ar putea să se schimbe”

 Radulescu Ruxandra
.

Unde se filmează următorul sezon America Express și cine va prezenta show-ul de aventura de la Antena 1. Mona Segall și Robert Lionte, producătorii America Express, au relatat o serie de aspecte interesante despre competiția de aventură. Aceștia nu au ezitat să ofere informații prețioase despre noul sezon al emisiunii. Iată unde se desfășura următorul sezon America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Unde se filmează următorul sezon America Express și cine va prezenta show-ul de aventură de la Antena 1. Producătorii uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la TV, America Express, au spus unde au loc filmările pentru noul sezon. Publicul este nerăbdător să afle ce provocări vor avea de înfruntat concurenții, dar și cine va prezenta emisiunea. Producătorii Mona Segall și Robert Lionte au oferit câteva detalii extrem de interesante despre ce se pregătește în culisele show-ului.

img-22img-22

Unde se filmează următorul sezon America Express și cine va prezenta show-ul de aventura de la Antena 1

America Express – Drumul Aurului se apropie de final, iar locațiile de filmare au fost deja stabilite. Mona Segall și Robert Lionte au relatat, la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, unde anume se va desfășura următorul sezon. Filmările pentru America Express 2024 încep anul acesta, dar producătorii au fost nevoiți să ia noi măsuri de precauție.

„Următorul sezon va fi tot America Express', a spus Mona Segall. „Noi îți spunem țările, dar vezi tu mai departe', a declarat Robert Lionte. Producătoarea a completat: „S-ar putea să se schimbe.' „Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina', a dezvăluit Robert Lionte.

Citește și: De ce a refuzat Delia propunerea Monei Segall de a participa la America Express: „Cu sora și cu mama, dar nu am reușit”

Citește și: De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că…'

Irina Fodor, în pericol să fie răpită, în timpul filmărilor, la America Express

Mona Segall a povestit în cadrul podcastului una dintre cele mai înspăimântătoare întâmplări din culisele show-ului America Express, când Irina Fodor a fost în pericol să fie răpită.

În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Au venit Federalii, cu arme, au înconjurat zona.', a declarat Mona Segall.

FOTO: AFcebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton