Când a început Vescan să câștige bani din muzică: "În primii 10 ani nu aveam nimic, am muncit la o benzinărie"

 Dumitrache Laura
.

Vescan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Cântărețul a vorbit recent despre începuturile sale în muzică și a dezvăluit că în primii zece ani nu a câștigat destui bani. Mai mult, Vescan a lucrat într-o benzinărie pentru a se întreține. Artistul a lucrat în paralel, pentru că muzica îi aduce multe beneficii financiare. Iată când a început Vescan să câștige bani din muzică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când a început Vescan să câștige bani din muzică. Daniel Leonard Vescan, cunoscut sub numele de scenă drept Vescan, a reușit să devină un artist renumit și generații întregi îi fredonează melodiile. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că a fost nevoit să treacă prin momente grele pentru a ajunge unul dintre cei mai mari artiști de la noi din țară.

vescanvescan

Vescan a recunoscut că viața de artist nu este deloc ușoară. Acesta a vorbit despre începuturile sale, mărturisind că în primii ani nu a reușit să se întrețină din muzică. Ba chiar a fost nevoit să lucreze la o benzinărie.

Citește și: Vescan a renunțat temporar la muzică din cauza problemelor de sănătate: „Mi se umflase capul. Cu imaginația mea nebună, cine știe, aveam tumori'

Citește și:„Da, plănuim să facem nunta”. Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Citește și: De ce au fost penalizate Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express 2023, în timpul unei probe: „E prima oară când nu regret”

Citește și:Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea: „Aștept noi provocări. Dorința mea acum este să…'

Când a început Vescan să câștige bani din muzică

Vescan se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. În ultimii doi ani, Vescan a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate. Din fericire, artistul este bine, iar acum a povestit când a început să câștige bani din muzică. Invitat în emisiunea Duet, moderată de Alexandra Ungureanu, cântărețul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa de artist. Acesta a fost nevoit să muncească într-o benzinărie, pentru a se putea întreține.

„Banii veneau la artist când, cum. Când se împart banii unde trebuie și când trebuie…Nu pot să mă plâng. Acum trăiesc doar din muzică. În primii 10 ani nu reușeam, aveam frustrarea asta. În primii 8-9 ani nu prea am făcut bani din muzică. Am și muncit la un moment dat la o benzinărie, eram casier. Chiar dacă nu aveam un succes nebun cu muzica, îmi organizam singur concertele.În primii 10 ani nu aveam bani de nimic să fac din ce mi-aș fi dorit din punct de vedere muzical. Am în plan un plan de business. Am în plan să fac un plan. Aș vrea ceva tot cu muzica sincer, tot pe acolo. Nici în vacanțe nu am mai fost de 2 ani. Ultima dată am mers la Barcelona 11 zile.”, a declarat Vescan.

Vescan: „E posibil să fi arătat mai puțin din omul din spatele pieselor”

Vescan este pasionat de muzică și recunoaște că petrece mult timp în studio. Artistul își dorește ca piesele sale să aibă succes, dar în același regretă că nu le-a arătat fanilor săi latura sa personală. La fiecare apariție a sa, Vescan vorbea doar despre carieră și mai putin despre viața personală.

„Eu sunt mega axat. Mă pierzi în studio câte trei zile, nu ies de acolo. Fiind focusat doar pe muzică, e posibil să fi arătat mai puțin din omul din spatele pieselor. Eu nu ocolesc întrebări, dar înainte când mergeam la televizor, vorbeam doar despre piesa în cauză. Nu vorbeam de mamă, frați, surori, nimic, erau doar piesele și atât. Nu știu dacă mă ajută neapărat, că piesa trebuie să fie tot bună”,  a mai spus artistul.

Vescan își dorește să ajungă în America

Îndrăgitul artist a mărturisit că cel mai mare vis al său este să ajungă în America. Se știe deja că SUA este țara tuturor posibilităților, dar ceea ce îl împiedică pe artist este frica de zborurile lungi. Vescan a avut o fobie de a zbura cu avionul, dar ulterior a reușit să scape de această frică.

„Dacă nu mi-ar fi frică de avion, m-aș duce în America. Nu am zburat mai mult de patru ore. La un moment dat, îmi era foarte frică, nu mă puteam bucura de concerte, de nimic.Am avut o frică așa, o fobie, dar a trecut. Cred că am băut 200 de whisky, și am adormit, și m-am trezit undeva « bă, dar atât de simplu era ». De atunci, nu am mai avut, nu mai îmi e frică, stau treaz, nu mai am nicio treabă.Aș vrea să stau cât de mult și să văd cât de mult (n.r. în America), indiferent ce e', a mai povestit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton