Horoscop 20 martie 2023. Două zodii trebuie să ia decizii majore

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi bună pentru majoritatea zodiilor. Gemenii se bucură de mult romantism, Fecioarele au un randament crescut la locul de muncă, iar Săgetătorii aspiră la schimbări majore. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 martie 2023. Berbec

Berbecii au parte de un început de săptămână liniștit. Nativii au un randament crescut la locul de muncă și își desfășoară activitățile fără stres. În plan amoros, astrologii le recomandă să fie mai atenți la nevoile partenerului de viață, căci riscă să fie puși în fața unui conflict.

Horoscop 20 martie 2023. Taur

Taurii au parte de o zi agitată și plină de conflicte la locul de muncă, dar și în sfera amoroasă. Nativii au tendința de a nu empatiza cu cei din jurul lor și de a controla tot ce se întâmplă. Astrologii le recomandă să revină cu picioarele pe pământ, căci riscă să-i rănească pe cei dragi.

Horoscop 20 martie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi plină de romantism. Nativii petrec clipe de neuitat cu partenerul de cuplu și își lasă latura sentimentală să iasă la suprafață. S-ar putea să descopere noi calități la jumătatea lor și să se reîndrăgostească.

Horoscop 20 martie 2023. Rac

Racii sunt îndemnați să fie prudenți astăzi. S-ar putea ca un moment de neatenție să-i pună într-o situație neplăcută, de aceea astrologii le recomandă să fie cu ochii în patru. Relația cu partenerul de cuplu se îmbunătățește, ca urmare a eforturilor depuse în ultima perioadă.

Citește și: Primele imagini cu Andrei Aradits după ce a anunțat că a divorțat. Cu cine a urcat pe scenă: „Nu știu cine a hotărât că prezența noastră este neapărat valoroasă”/ EXCLUSIV

Citește și: „Am intrat în alt capitol al vieții noastre, amândoi iubim și suntem iubiți”. Anamaria Prodan e hotărâtă să se împace cu Laurențiu Reghecampf, deși au multe procese

Citește și: Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe: „Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas”. Ce spune despre căsătorie

Citește și: Mama Adei de la Survivor 2023 reacționează după ce DOC și fiica ei s-au luat la bătaie: „E o agresiune, fizică și psihică. Nu ai cum să taci când…'

Horoscop 20 martie 2023. Leu

Leii traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental. Nativii nu se mai regăsesc în actualul parteneriat și își pun sentimentele la îndoială. Specialiștii în astrologie le recomandă să pună piciorul în prag să să-și exprime așteptările cu privire la relație, chiar dacă le vine greu.

Horoscop 20 martie 2023. Fecioară

Fecioarele o duc excelent pe plan profesional. Nativii au un randamnet crescut și obțin rezultate excelente la locul de muncă, așa că o mărire de salariu le-ar putea bate la ușă cât de curând. Potrivit previziunilor astrologice, aceștia vor ajunge la apogeul carierei lor.

Horoscop 20 martie 2023. Balanță

Astăzi, Balanțele sunt încercate de o puternică nostalgie. O întâlnire cu o persoană din trecut le-ar putea da nativilor lumea peste cap. Astrologii le recomandă să-și acorde timp și să se bucure de ceea ce le oferă prezentul.

Horoscop 20 martie 2023. Scorpion

Scorpionii încep săptămână cu mult entuzism și voie bună. Starea nativilor ar putea fi influențată de o persoană care a intrat recent în viața lor. Potrivit previziunilor astrale, restul săptămânii va decurge fără conflicte majore și stres.

Horoscop 20 martie 2023. Săgetător

Săgetătorii își doresc schimbări pe toate planurile vieții. Nativii ar putea lua în considerare o reprofilare profesională sau o schimbare a domiciliului. Astrologii le recomandă să-și cântărească atent deciziile pe care le iau acum, căci s-ar putea să nu fie cele mai bune.

Horoscop 20 martie 2023. Capricorn

Încp de la începutul săptămânii, Capricornii sunt copleșiți de volumul de sarcini de la locul de muncă. Nativii încep să simtă că salariul lor nu reflectă atribuțiile pe care le au, așa că astrologii le recomandă să vorbească deschis cu superiorii și să-și ceară drepturile.

Horoscop 20 martie 2023. Vărsător

Astăzi, Vărsătorii au de făcut o alegere importantă în plan profesional. Nativii sunt puți în fața unei noi oportunități, iar astrologii îi îndeamnă să nu stea pe gânduri și să accepte oferta de muncă, căci îi așteaptă un colectiv prietenos și multe posibilități de avansare.

Horoscop 20 martie 2023. Pești

Peștii au parte de o zi liniștită din punct de vedere profesional și sentimental. Nativii sunt feriți de conflicte și au timp să reflecte asupra aspectelor importante din viața lor. Dacă ultima perioadă a fost mai agitată, se anunță zile cu soare și relaxante.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton