Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă. Trucul care-l ajută să nu se îngrașe: "Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani"

 Dumba Gabriela
.

Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă. Daniel Pavel de la Survivor nu se mai îngrașă, deși nu ține dietă și recunoaște că alimentația este haotică de cele mai multe ori. Prezentatorul Survivor a avut probleme cu greutatea acum mulți ani, dar între timp a reușit să-și țină greutatea sub control pentru că a introdus sportul în viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă. La cum arată, s-ar putea crede că Daniel Pavel stă cu orele în sala de sport, dar nu este așa! Prezentatorul Survivor iubește sportul, însă nu petrece mult timp practicându-l și a descoperit că este perfect așa cum procedează el.

daniel-6daniel-6

Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă

Prezentatorul Survivor a mărturisit că în trecut s-a confruntat cu stresul kilogramelor în plus. Singura metodă prin care a reușit să scape de oscilațiile de greutate a fost să se apuce serios de sport.

Daniel Pavel și-a impus un interval de exerciții, de la care nu se abate indiferent de program sau de oboseala acumulată. Prin urmare, și în Republica Dominicană se va antrena între filmări, pentru a fi în cea mai bună formă fizică.

„Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani. La vremea aceea făceam o emisiune la Antena 3 și costumele a trebuit să le ajustez de câteva ori, pentru că aveam un yoyo efect. Puneam un pic, televiziunea adaugă puțin, încercam să slăbesc, era prea mult. Deci în urmă cu vreo 10-12 ani, da, am avut.

Acum le țin sub control. Ce am introdus? Foarte mult exercițiu fizic constant, adică nu stai o oră într-o sală, ci faci 10-15 minute de rutină, de memorie a mușchilor pe zi, în fiecare zi fără discuție ca să poți să contracarezi efectele unei alimentații, care de multe ori e haotică în branșa asta', a declarat, pentru Playtech Știri, Daniel Pavel.

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent.Formează un cuplu de câteva luni

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit:„Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul’ / EXCLUSIV

Citește și:Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui. S-au cunoscut la petrecerea VIVA!:„El trăia la Viena, eu în București’

Daniel Pavel și iubita lui își doresc să devină părinți

Ana Maria Pop și Daniel Pavel sunt împreună de mai bine de un an și au o relație frumoasă. Prezentatorul TV a cunoscut-o pe Ana Maria Pop la scurt timp după ce s-a despărțit de Marina, femeia cu care se logodise. Povestea lor de dragoste a început în toamna anului trecut și a pornit dintr-o prietenie.

Iubita prezentatorului TV a mărturisit că este pregătită să aibă un copil, declarând că Daniel Pavel este bărbatul pe care și l-a dorit întotdeauna.

În viitorul apropiat cu siguranță da, îmi doresc asta. Nu e chestie de ceasul biologic, pentru că nu mi-am propus asta niciodată, însă când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie, poate ajungi să te gândești și la asta.„, a declarat Ana Maria Pop.

La început, cei doi au fost prieteni buni, după ce s-au împrietenit la petrecerea VIVA!, iar ulterior au decis să formeze un cuplu.

Este din punctul meu de vedere, pentru că, desigur, probabil că avem chimia noastră și așa ne-am găsit, este bărbatul pe care îl căutam.Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios.„, a mai spus iubita lui Daniel Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton