Carmen de la Sălciua, după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie: „Mă simt șocată. El s-a legat de...”

 Miniosu Alexandra
.

Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie. Artista spune că e șocată de decizia saxofonistului, aceea de a ieși în public cu scandaluri, și susține că ea e sătulă până peste cap de astfel de situații. În plus, a menționat că ei nu îi place să se certe, motiv pentru care nu prea le-ar da oamenilor replica, de obicei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a vorbit pentru prima dată în public, după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie. Potrivit Spynews.ro, cântăreața a susținut că nimic din ceea ce a declarat saxofonistul nu e adevărat. În plus, spune ea, nu înțelege motivul pentru care a izbucnit acest scandal. De asemenea, a declarat că întotdeauna i-a respectat familia artistului, cel puțin pe tatăl lui.

carmen-de-la-salciua-declaratii-armin-nicoara-1carmen-de-la-salciua-declaratii-armin-nicoara-1

Acum câteva zile, Armin Nicoară făcea declarații șocante la Acces Direct. Partenerul Claudiei Puican susținea atunci că artista Carmen de la Sălciua i-ar fi furat o melodie pe care o avea deja înregistrată. De asemenea, acesta a povestit că i-a scris cântăreței și s-a arătat extrem de deranjat de răspunsul ei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară:'Am și uitat că melodia…'

Citește și: Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă:„Mă doare ficatul de câtă supărare am avut'

Citește și: Laurențiu Cazan propune schimbarea regulamentului de la Eurovision, după marele scandal:„Poți cânta bine la repetiții, iar în concurs să n-ai o mare calitate'

Citește și: Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții spectaculoase la Cannes 2022.Cum s-au îmbrăcat actrițele

Carmen de la Sălciua, după ce Armin Nicoară a acuzat-o că i-a furat o melodie

În urmă cu scurt timp, și Carmen de la Sălciua și-a exercitat dreptul la replică. Aceasta a făcut primele declarații despre acest subiect la Antena Stars. Cântăreața a susținut că spusele lui Armin Nicoară nu sunt adevărate și că nu înțelege ce l-a deranjat, pentru că, de fapt, totul ar fi schimbat și că melodia nu ar fi deloc ca cea pe care saxofonistul o acuză că i-ar fi furat-o.

„Pe baza melodiei 'Danul mirilor' este ceva la returnela pe care a interpretat-o cu saxofonul. Seamănă cu o melodie, pe care cândva, a scos-o cineva din anturajul lui Armin Nicoară sau din gașca lor de soliști. Eu am schimbat text, linia melodică a mea la strofe e schimbată. El s-a legat de partea aia interpretată cu saxofonul.

Eu nu mă cert pentru că este loc sub soare pentru toată lumea. Nu poate să-mi ia Armin nunțile, cum nici eu nu le iau pe ale lui. Din cauza suntem mulți artiști, ca să facem față și să facem oamenii fericiți în toate colțurile lumii', a declarat Carmen de la Sălciua pentru sura menționată anterior.

„Sunt sătulă până peste cap de scandaluri'

Printre altele, Carmen de la Sălciua a mai spus că i-ar fi respectat mereu familia lui Armin Nicoară, mai ales pe tatăl lui. Vedeta s-a declarat șocată de gestul saxofonistului și a mărturisit că ea nu e genul de persoană care să se certe, fiind sătulă de scandaluri.

„Eu i-am respectat foarte mult de când era micuță, cel puțin pe tatăl lui. Oarecum mă simt șocată de decizia pe care a luat-o Armin, să iasă în presă cu scandaluri. Din câte s-a observat, eu nu sunt genul de persoană care să dea vreo replică. Sunt sătulă până peste cap de scandaluri, nu îmi doresc nici măcar nu minut să se înțeleagă altceva', a adăugat ea.

Cum a reacționat cântăreața, după ce saxofonistul i-a scris în legătură cu scandalul

Carmen de la Sălciua a recunoscut că Armin Nicoară i-a scris despre nemulțumirile lui. Artista a explicat însă că, ea s-ar fi aflat atunci la Ierusalim și ar fi încercat să evite orice conflict, fiind în Țara Sfântă. Cântăreața a susținut că i-a răspuns destul de rezervat saxofonistului și pentru că nu prea a avut semnal.

„Mi-a trimis un mesaj, eram la Ierusalim. Nu prea am putut vorbi, nu aveam semnal, toată ziua eram în pelerinaj. Doar seara aveam semnal și când am văzut mesajul am zis că nu are rost să-i răspund atunci, cât am fost la Ierusalim. I-am răspuns destul de rezervat, nu îmi doream să intru într-un scandal cu cineva chiar în Țara Sfântă. Adică, pentru ce m-am mai dus acolo?', a conchis artista.

Armin Nicoară, despre scandalul cu artista: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut'

De curând, Armin Nicoară a spus public, la Acces Direct, că e foarte supărat pe colega lui de breaslă, Carmen de la Sălciua. Saxofonistul a acuzat-o atunci că piesa lui ar fi fost luată de artistă și lansată acum câteva zile.

Armin Nicoară a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena Stars. Artistul a spus despre piesa respectivă că ar fi fost a tatălui lui și că ar fi fost reinterpretată acum doi ani. Totodată, el a susținut că nu ar fi lansat melodia atunci din cauza pandemiei. Tot el a povestit că îl doare ficatul de la câtă supărare i-ar fi cauzat acest scandal.

„Nu am vrut să ies public să mă arăt cât de supărat sunt. Îi trimisesem un mesaj, piesa am înregistrat-o acum doi ani în studio. Vorbind cu Georgiana (n. r. Georgiana Lobonț) m-am descărcat.

Mă doare ficatul de câtă supărare am avut. E o piesă înregistrată de solistul trupei Armin Nicoară și din păcate, proiectul meu de la 0 făcut. Piesa e a tatălui meu, creată din arhiva lui’, a susținut saxofonistul la Acces Direct.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton