Vlăduța Lupău a publicat prima ecografie cu bebelușul! Artista va fi mamă de băiat

 Cruceru Cristina
.

Vlăduța Lupău a publicat prima ecografie cu bebelușul. Cunoscuta artistă i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a publicat o fotografie de la ecografie cu băiețelul ei. Cântăreața și soțul ei sunt în culmea fericirii, de când au aflat că vor deveni părinți. Aceștia așteaptă cu sufletul la gură ca micuțul lor să vină pe lume.

EȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este foarte fericită și împlinită de când a auzit că va deveni pentru prima dată mămică. Cunoscuta artistă abia așteaptă să-și strângă la piept micuțul băiețel, ce urmează să vină pe lume. Cântăreața își arată fericire și în mediul online, acolo unde postează adesea despre copilul ei. Este foarte activă pe rețelele de socializare, iar de când a dat vestea că este însărcinată, postările ei sunt aproape numai despre bebeluș.

Vladuta-LupauVladuta-Lupau

Interpreta și-a dorit enorm această sarcină, care se pare că a venit la momentul potrivit. Vlăduța Lupău și soțul ei se pregătesc intens să devină părinți pentru prima dată. Cântăreața are mare grijă de ea și așteaptă momentul în care-și va ține în brațe minunea. Vlăduța a mers la o clinică din Capitală, unde și-a făcut o ecografie. Vedeta a postat apoi și o fotografie cu ecografie, luându-i prin surprindere pe fanii ei.

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată: „Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Citește și: Artistul și fostul edil Mircea Rusu, condamnat pentru corupție. Ce pedeapsă a primit interpretul piesei „Omul bun și pomul copt'

Citește și: Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să de vindece: „Intri într-un malaxor al destinului”

Vlăduța Lupău a publicat prima ecografie cu bebelușul

Vlăduța Lupău a publicat prima ecografie cu bebelușul. Vlăduța Lupău a fost prin București zilele acestea, iar înainte să-și ia zborul către Cluj, vedeta a mers la o clinică cunoscută în Capitală. Vedeta și-a făcut o ecografie, pentru a se asigura că totul este în regulă, iar mai apoi a plecat spre aeroport, unde a zburat către Cluj. Înainte de asta, cântăreața a postat o fotografie de-a dreptul emoționantă, pe contul ei de Instagram. Este vorba de ecografia unde se vede piciorușul băiețelului ei, încă nenăscut. Este clar că solista abia așteaptă să-și strângă la piept micuțul.

De ce și-a ascuns Vlăduța Lupău, la început, sarcina

Vlăduța Lupău nu a anunțat încă de la începutul sarcinii, că urmează să dea naștere unui copil. Artista a preferat să țină secret acest lucru timp de câteva luni. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu pentru Revista VIVA!, de ce a ales să facă acest lucru.

'Sunt o fire deschisă și nu prea… Întotdeauna mi-am ținut departe de presă și de fani problemele sau viața privată și am expus doar cât am considerat eu că este necesar. Nu puteam și nici nu era normal, cred eu, să anunț de la început sarcina.

La început, îți anunți soțul, familia și foarte puțini prieteni. Așa am făcut și eu (zâmbește) și chiar și o sarcină normală poate fi cu risc dacă nu ești destul de informat… Așa că am așteptat să fiu eu sigură și liniștită că e totul OK când o să fac anunțul și pentru lumea care mă iubește, și anume fanii mei', a declarat Vlăduța Lupău.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton