Cum s-au afișat Oana Sârbu și Adrian Minune împreună, pe rețelele de socializare. Fotografia a stârnit reacții

 Cruceru Cristina
.

Cum s-au afișat Oana Sârbu și Adrian Minune împreună, pe rețelele de socializare. Fotografia postată de actriță a stârnit foarte multe reacții. Unele pozitive, altele negative. Cei doi s-au revăzut după mult timp și au simțit nevoia să împărtășească acest lucru și cu internauții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Sârbu și Adrian Minune i-au luat pe toți prin surprindere, după ce au postat o fotografie împreună. Actrița și cântărețul s-au revăzut și au simțit nevoia să le arate și internauților acest lucru. Aceștia au primit un val de reacții, multe pozitive, dar și câteva negative.

Oana-Sarbu-si-Adrian-MinuneOana-Sarbu-si-Adrian-Minune

Cunoscuta actriță și manelistul au ținut să imortalizeze momentul, așa că Oana Sârbu a postat imaginile pe Facebook. Postarea făcută de vedetă a adunat multe reacții, unele pozitive, altele negative. 'Hai, no! Știi ce îmi place la voi, la artiști? Voi vă respectați. Noi zicem așa'mie-mi place muzica ușoară, mie, rockul, mei manelele', dar voi, cei care faceți muzică, aveți o relație faină'/ 'Super,ce tare,2 „voci „bune de tot,păcat de „rasismul practicat”, stimă ție, Oana Sârbu!'/ 'Aveam o părere mult mai bună, Oana'/ 'Oi fi fost tu, Oana, feblețea mea din tinerețe, dar sorry… Block!', au fost câteva comentarii de la postarea făcută de Oana Sârbu.

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie. Cum se înțeleg cei doi acum 

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței. A făcut imaginile publice

Citește și: Laurențiu Cazan propune schimbarea regulamentului de la Eurovision, după marele scandal: „Poți cânta bine la repetiții, iar în concurs să n-ai o mare calitate'

Citește și: Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu cer daune de peste 500.000 de euro. Gino Iorgulescu, amendat

Cum s-au afișat Oana Sârbu și Adrian Minune pe rețelele de socializare

Celebra actriță și cântărețul de manele, Adrian Minune, au apărut îmbrățișați pe internet, după ce Oana Sârbu a postat două fotografii. Reacțiile au fost împărțite, însă foarte onestă din fire, vedeta a lăsat pe fiecare să-și exprime părerea. Oana Sârbu a ales să posteze și o descriere pe măsură:

'Si MINUNE(A) s-a-ntamplat! Bucuria revederii cu un har nemarginit!', a scris Oana Sârbu, la postarea făcută pe contul ei de Facebook.

Oana Sârbu și Adrian Minune, prieteni de ani buni

Oana Sârbu și celebrul cântăreț de manele, Adrian Minune, sunt prieteni de câțiva ani buni. Chiar actrița a lăsat să se înțeleagă acest lucru, prin postarea pe care a făcut-o. Se pare că cei doi s-au revăzut după o lungă perioadă și nu aveau cum să nu se îmbrățișeze. Artista a publicat imediat imaginile pe contul ei de Facebook, acolo unde internauții și-au spus părerea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton