Care a fost cel mai greu moment din viața lui Jojo: „Am căzut rău de tot”

 Ifrim Georgiana
.

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Jojo. Cătălina Alexandra Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a vorbit despre cea mai dificilă perioadă pe care a traversat-o până acum. Aceasta a mărturisit că, în 2019, familia sa a fost complet zdruncinată și că a avut nevoie de luni de zile pentru a-și reveni. Iată ce a povestit frumoasa actriță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Jojo se poate mândri cu o carieră de succes. Pe plan personal, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Paul Ipate. Deși au trecut 8 ani de când formează un cuplu, cei doi au rămas la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. De-a lungul timpului, cei doi au fost nevoiți să-și regăsească echilibrul în momente de cumpănă. În timpul pandemiei, Jojo a fost cea care l-a ajutat pe Paul Ipate să nu cadă în depresie, dat fiind faptul că actorul nu a putut profesa deloc. Acum, actrița a recunoscut că anul 2019 a fost unul extrem de dificil, marcând momentul când aceasta și-a pierdut bunica.

jojo-1-4jojo-1-4

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Jojo. Artista a susținut că bunica sa reprezenta nucleul familiei, iar trecerea acesteia în neființă a fost o încercare pentru toată lumea. Iată declarațiile actriței!

Citește și: Jojo are probleme mari de sănătate:„Am avut o mică criză. Se țin sub control ca să nu se transforme în…'

Citește și: Jojo și Paul Ipate au împlinit 8 ani de relație:„N-au fost ușori, dar…'

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație:”Am cerut-o într-un mod foarte inedit”

Citește și: Irina Deaconescu, mesaj dur pentru cei deranjați de țipetele copiilor în avion:„Data viitoare când auziți un bebeluș că urlă…'

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Jojo

Jojo a mărturisit că după pierderea bunicii sale a avut nevoie de luni de zile pentru a-și regăsi echilibrul. Actrița a susținut că anul 2019 a reprezentat „un moment de cumpănă mare' pentru întreaga familie.

„Cel mai greu a fost când am pierdut-o pe bunica. Ea era ca un nucleu și familia s-a zdruncinat foarte rău. Atunci nici profesional nu eram bine, personal eram ok, dar moarea ei ne-a zdruncinat pe toți. Luni în șir nu am fost bine, am căzut rău de tot, dar ne-am revenit până la urmă că așa este construită viața. Dar atunci a fost un moment de cumpăna mare, pentru toți din familie, nu numai pentru mine și Paul. Foarte greu ne-am obișnuit cu gândul, am poza bunicii în living și vorbesc cu ea zilnic, îi povestesc tot ce s-a mai întâmplat', a declarat Jojo, potrivit fanatik.ro.

„Bunica era un om iubit de toată familia'

Cătălina Alexandra Grama a spus că bunica sa a fost ca o mamă pentru ea. Aceasta a povestit că femeia care a crescut-o era iubită de către toți membrii familiei, iar pierderea acesteia a fost un moment extrem de dureros.

„Bunica mea m-a crescut în prima parte a vieții, pentru că mama a trebuit să se întoarcă la serviciu. A fost ca o mamă pentru noi. Bunica era un om iubit de toată familia, a noastră și cea extinsă, cu toate surorile și mătușile și verișoarele. Când a plecat din sat au plâns toți după ea. Ziceau că a plecat Floarea Satului. Cuvântul ei avea mereu greutate. M-a iubit foarte mult, așa cum eram eu.

Îmi aduc aminte că avea bunica un Sf. Nicolae, o biciușcă cu care ne amenința. De Sfântul Nicolae ăla au fugit și mama și unchiul meu. Eu eram rea la mâncare așa că mi-l arăta ca să mă sperie. Într-o zi m-am enervat și i l-am făcut bucăți. Am enervat-o groaznic când a dat să-l scoată și era făcut praf. Nu-mi plăcea să fiu amenințată, pusă într-o cutie de unde să n-am voie să ies. Mie mi-a plăcut libertatea', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton