Băieții Ilenei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș au ajuns, în sfârșit, la o înțelegere, privind moștenirea: "Claudia a renunțat la tot și..."

 Oana Pantazi
.

Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au ajuns la o înțelegere cu Claudia, fiica lui Cornel Galeș, soțul mamei lor. Deși nu a dorit să primească nimic de pe urma tatălui ei, tânăra era, legal, moștenitoarea văduvului artistei, iar situația s-a rezolvat în instanță. Iată ce se întâmplă cu moștenirea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În sfârșit, băieții Ilenei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș au făcut pace! Claudia Galeș a moștenit toată averea tatălui ei, văduvul Ilenei Ciuculete, deși nu aveau deloc o relație bună și nu mai vorbiseră de peste 20 de ani. De altfel, tânăra nici nu a fost la înmormântarea lui Cornel, iar moștenirea de la tatăl ei a venit la pachet cu un scandal monstru. În cele din urmă însă, băieții artistei și fiica fostului ei soț au ajuns la o înțelegere.

387644387644

Băieții Ilenei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș, dreptate la tribunal, privind moștenirea

Claudia, fiica lui Cornel Galeș, nu a avut o relație bună cu tatăl ei și a încercat să se țină departe de tot scandalul moștenirii. Ulterior însă, în calitate de moștenitoare de drept a lui cornel Galeș, tânăra a fost târătă prin tribunale de băieții Ilenei Ciuculete, care au obținut în instanță, la finele anului 2020, un ordin de executare silită pe numele fiicei lui Cornel Galeș.

Citește și: Părinții au murit, dar ei se războiesc pe avere. Fiica lui Cornel Galeș, în proces cu băieții Ilenei Ciuculete

Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue: „Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu'

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 43 de kilograme:„Sunt atât de mândră de mine’

Citește și: Mihai Mitoșeru are o nouă iubită:„Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă’

Ca moștenitoare a tatălui ei, Claudia a rămas însă și cu datoriile pe care acesta le avea față de fiii Ilenei Ciuculete, după cum a stabilit instanța. Chiar dacă apartamentul lui Cornel Galeș a fost vândut, banii nu acopereau în totalitate suma pe care instanța stabilise ca Galeș să le-a dea fiilor artistei.

În cele din urmă, fiica lui Cornel Galeș a trebuit să regleze conturile cu băieții artistei.

Claudia Galeș – poprire pe conturi

Laa finele lui 20202, băieții Ilenei Ciuculete au obținu, un ordin de executare silită pe numele fiicei lui Cornel Galeș. Acesta se referea la bunurile și sumele de bani obținute în instanță de băieții Ilenei Ciuculete de la Cornel Galeș, cu puțin timp înainte ca acesta să moară. Era vorba, în primul rând, de 91.000 de euro, adică o jumătate din suma cu care Galeș și Ciuculete au vândut casa pe care o dețineau împreună în centrul Bucureștiului, cu puțin timp înainte de moartea interpretei. De asemenea, la momentul respectiv instanța a decis ca o parte din drepturile de autor să revină copiilor Ilenei Ciuculete.

Mai mult, în calitate de moștenitoare a tatălui tău, Claudia Galeș ar mai fi avut de plătit, și cheltuielile de judecată. Astfel, tânăra, deși nu mai vorbise cu tatăl ei de 20 de ani, dar avea calitatea de moștenitoare, s-a trezit cu o poprire pe conturi. Acela a și fost momentul în care Claudia s-a decis să ia legătura cu băieții Ilenei Ciuculete.

Mugurel Sfetcu: „A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic”

În cele din urmă, băieții Ilenei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș au făcut pace. Forțată de împrejurări, Claudia a mers la notar și a deat semnătură că renunță la tot în favoarea celor doi fii ai artistei.

'A fost la notar și a semnat că nu vrea nimic. Așa s-a încheiat succesiunea și a fost bine pentru toată lumea. A avut poprire pe conturi. Noi nu am avut nimic cu ea, dimpotrivă. Tot timpul am vrut să ne înțelegem.

Ea urma să plătească o diferență de 5000 de euro și cheltuielile de judecată, în urma procesului cu tatăl ei. Dar, povestea s-a încheiat aici, Claudia a renunțat la tot și a scăpat și de probleme. Iar procentul din drepturile de autor de la Cornel ne-a revenit tot nouă', a declarat, pentru FANATIK, Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete.

Apartamentul cumpărat de Galeș cu banii obținuți din vânzarea vilei artistei de pe Strada Tunari a fost scos la vânzare cu aproape 68.000 de euro, deși valora 150.000 de euro. Băieții artistei și Cornel Galeș s-au luptat în instanță pe averea acesteia. Judecătorii au decis ca văduvul Ilenei Ciuculete să le dea celor doi fii ai interpretei de muzică populară câte 34.000 de euro, cotă-parte din vilă, acoperirea cheltuielilor de judecată, dar şi câte 6.000 de lei, suma reprezentând cotă-parte din drepturile de autor, mai scrie sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton