Joseph Hadad a plâns când și-a revăzut tatăl, în Israel: „Meseria de bucătar nu mi-a plăcut la început, dar, din respect pentru el, mi-a...”

 Borcilă Andreea
.

Joseph Hadad și-a revăzut tatăl, în Israel. Cei doi au, acum, o relație specială tată-fiu. Cu lacrimi în ochi, s-au întâlnit și au depănat amintiri. Chiar dacă părintele său a fost unul mai autoritar, celebrul bucătar este recunoscător pentru cum a crescut, dar mai ales pentru pasiunea cu care își face meseria, transmisă de la părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Joseph Hadad și-a revăzut tatăl, în Israel. Joseph Hadad s-a reîntors în orașul său natal, aproape de Haifa, Israel. Acolo și-a revăzut părintele mult drag, alături de care a lăcrimat din cauza emoțiilor. Totodată, pe acele meleaguri și-a început cariera ca maestru în ale bucătăriei.

joseph-hadad-10joseph-hadad-10

Celebrul bucătar a fost invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, însă acasă la el, în orașul său natal. De acolo, reportajul cu Joseph Hadad și tatăl său i-a înduioșat pe mulți dintre fanii emisiunii.

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Hadad de la Masterchef pasiunea pentru bucătărie și cum s-a angajat:„Am făcut armata trei ani'/ EXCLUSIV

Citește și: Chef Joseph Hadad, despre ziua în care i-a gătit lui Bill Clinton:”A pus un lanț la ușă și…”

Citește și: Cum arată fiica lui Meme Stoica. Teodora are 27 de ani și participă la triatloane:”Copilul devine idolul părintelui”

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă'

Joseph Hadad și-a revăzut tatăl, în Israel

Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o de la părinți, amândoi gătind extraordinar. Însă tatăl său a fost, de fapt, cel care i-a trasat această traiectorie, fără ca el și frații lui să iasă din cuvântul său. Motivat și îndrumat de el, dar simțind și el chemarea acestei meserii, a avut noroc să ajungă într-un context favorabil pentru a învăța gastronomia la cel mai înalt nivel. Joseph Hadid s-a stabilit, de ani buni, în România, însă nu a uitat de unde a plecat și își vizitează locul natal.

„Tata pe vremuri era foarte dur cu noi. Rădăcina bună se crește. Tata m-a zis așa: să fii bun cu oamenii și să îți faci meseria cum trebuie', a declarat Joseph Hadad într-un reportaj difuzat la PRO TV.

„Am fost puțin vagabond. Plecam cu prietenii, când aveam 14-15 ani', a mai continuat el.

„Mie meseria de bucătar nu mi-a plăcut la început. Dar… din respect pentru tata, mi-a intrat în sânge', a adăugat Hadad.

„Sunt un om foarte exigent și perfecționist'

Sunt un om foarte exigent și perfecționist, vreau ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu. De aceea, recunosc că sunt dur, poate puțin mai mult decât ceilalți doi colegi de juriu.

În adolescență, tata m-a trimis la Școala de Bucătari din Haifa. În momentul împlinirii vârstei de 19 ani, m-am înrolat în armată, pentru o perioadă de trei ani, urmând ca apoi să mă angajez ca ajutor de bucătar. Armata ajută în formarea disciplinei, pentru un bărbat cred că este esențială. Să zboare, să prindă curaj, autonomie, încredere, să se descurce în orice situație.

Bucătăria este cea mai mare pasiune și cea care îmi oferă cele mai mari satisfacții. Dar încerc să îmi fac timp de cel puțin două ori pe săptămână și pentru sport. Merg la sală de fiecare dată când am ocazia, lucru ce mă relaxează și îmi dă foarte multă energie, a povestit el, într-un interviu exclusiv, pentru Viva!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton