Burak Özçivit a sosit în România. Admiratoarele actorului s-au călcat în picioare pentru o poză cu el!

 Oana Pantazi
.

Ce impact au cu adevărat serialele turcești ne-am putut da seama abia recent, când actorul Burak Özçivit a fost aproape sufocat de admiratoare, într-un mall bucureștean, unde a venit la inaugurarea unui magazin al unui brand de haine, a cărui imagine este.

 

View this post on Instagram

 

♥️🙈♥️

A post shared by Anutza Dumy (@aneelvee.l) on


Burak Özçivit, actorul din Suleyman Magnificul și Dragoste infinită le-a făcut admiratoarelor sale o surpriză de proporții, anunțându-și sosirea în România. Acesta a mers ieri în AFI Cotroceni, unde a participat la inaugurarea unui magazin de haine, a cărui imagine este. Deși probabil este obișnuit cu asaltul reprezentantelor sexului frumos, actorul turc a fost cu siguranță luat prin surprindere de reacția româncelor.

Burak Özçivit a fost scos din mulțime de către forțele de ordine!

Admiratoarele lui Burak Özçivit aproape că s-au călcat în picioare și au rămas fără voce de cât au urlat la apariția actorului. S-a dovedit în scurt timp că ideea actorului de a intra pe altă parte, pentru a trece prin mijlocul fanilor, nu a fost foarte inspirată, deoarece Burak Özçivit era cât pe ce să se… înece în baia de mulțime. De îndată ce și-a făcut apariția, admiratoarele au sărit pur și simplu pe el, toate înghesuindu-se să-i vorbească, să-l atingă și mai ales să facă fotografii cu el.

În cele din urmă, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, pentru a-l extrage pe actor dintre doamnele și domnișoarele extaziate, care, chiar dacă s-au bucurat prea puțin de prezența lui Burak Özçivit, cel puțin au avut satisfacția de a fi făcut un selfie cu unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume.

Burak Özçivit este născut pe 24 decembrie 1984, iar din 2017 este căsătorit cu actrița Fahriye Evcen.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton