Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională. Cum a fost răsplătită Gloria de mama ei

 Stamen Diana
.

Gloria, fiica cea mică a Ozanei Barabancea, a trecut prin emoții de nedescris la examenul de la sfârșitul clasei a opta. Vedeta și-a răsplătit fiica pentru munca pe care a depus-o și va merge în vacanță.

Ozana Barabancea este foarte mândră de cei doi copii pe care îi are și îi susține necondiționat. Gloria va pleca la Viena alături de mama ei, iar apoi pentru șapte zile va fi alături de prietenii săi în Barcelona.

„Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, acum a prins încredere în ea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau să avem cât mai multe ieşiri împreună. Dacă eu nu îi susţin, cine să-i susţină?', a declarat Ozana Barabancea la „Răi Da Buni'.

„Vom petrece ceva timp noi două, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am plătit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu nişte prieteni. O să mai merg cu ea', a mai spus vedeta.

Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Națională

Gloria a obținut nota 7.50 la Limba și Literatura Română, iar la matematică a obținut nota 5. Media fiicei Ozanei Barabancea este 6.25, dar chiar și așa tânăra a reușit să intre la liceul pe care și l-a dorit. Gloria a fost elevă la Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din București.

FOTO: Facebook

Ozana Barabancea si copiiiOzana Barabancea si copiii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton