Ies la iveală detalii cumplite despre ultimele clipe din viața lui Edith Gonzalez. Inima actriței s-a oprit de două ori!

 Oana Popoiag
.
Edith GonzalezEdith Gonzalez

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul la doar 54 de ani, după trei ani de luptă cu necruțătoarea boală, pe care la un moment dat crezuse că a învins-o. În ciuda faptului că apropiații au ținut secrete ultimele clipe din viața actriței, ies la iveală detalii sfâșietoare despre efoturile ei de a supraviețui și ale medicilor de a o salva.

La nici o lună de la moartea îndrăgitei actrițe din 'Inimă Sălbatică', Edith Gonzalez, ies la iveală noi detalii despre ultimele clipe din viața sa. În timp ce mapamondul habar nu avea că maladia a recidivat, femeia se lupta pe viață și pe moarte pentru a rămâne pe acest Pământ, unde a lăsat în urmă o fetiță de 14 ani.

Edith Gonzalez a murit de două ori

Familia lui Edith a păstrat discreția în privința stării tot mai deteriorate a acesteia, anunțând direct decesul. Ce nu s-a știut, însă, până acum, este că frumoasa blondă a făcut eforturi incredibile pentru a rămâne în viață. Mai precis, conform unor surse, inima actriței se mai oprise o dată înainte de constatarea decesului, dar atunci medicii au reușit să o readucă la viață prin resuscitare. Într-un final, prea slăbită să mai lupte, Edith a renunțat, anunțându-și familia că în momentul în care va intra în moarte celebrală, vrea să fie deconectată de la aparate, pentru a părăsi în pace această lume.

Lupta lui Edith Gonzalez cu cancerul a durat trei ani

Viața a fost generoasă cu Edith Gonzalez până în anul 2016, când actrița a postat în social media o fotografie de pe patul de spital, prin care anunța că medicii i-au găsit celule canceroase în abdomen. A urmat operația de îndepărtare a uterului, ovarelor și nodulilor limfatici, Edith anunțând bucuroasă în 2017 că boala a intrat în remisie, pentru ca în primăvara acestui an să apară primele zvonuri despre revenirea maladiei, zvonuri devenite aproape certitudine când actrița a început să lipsească de la emisiunea unde participa ca jurat, 'Dansez pentru tine'. De la finalul lui mai nu s-a mai auzit nimic despre frumoasa blondă, postările sale în social media au încetat brusc, până când vestea finală a picat ca un trăsnet: după trei ani de luptă, Edith Gonzalez s-a stins din viață 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton