Britney Spears a parasit centrul de reabilitare

 Revista VIVA
.

Britney Spears a parasit centrul de reabilitare

Britney Spears a parasit centrul de reabilitare

A fost o perioada cand cura de dezintoxicare era un proces indelungat si foarte dificil. Era nevoie de ani intregi de munca, sacrificiu si multa tenacitate pentru a invinge in aceasta lupta.

Acum insa, in secolul vitezei, procesul de dezintoxicare este-cum altfel- decat unul accelerat. Foarte accelerat. Astfel incat, se pare ca Britney Sperars a incheiat cu succes programul de dezintoxicare intr-o clinica din Malibu, Promises. Britney s-a internat luna trecuta dupa un weekend nebun, in care, urmarita de presa internationala, s-a tatuat si s-a ras complet pe cap.

Tratamentul i-a scos din buzunar suma de 48.000 de dolari. Pentru acesti bani, medicii de la Promises par sa fi facut miracole. Asta deoarece, Britney nu a ramas acolo decat vreo 30 de zile. Sa fi fost tratamentul un succes sau medicii au avut de-a face cu un caz fara speranta?

O veste cu adevarat buna pentru Britney este ca Justin Timberlake s-a oferit sa o ajute atunci cand diva se va intoarce in studioul de inregistrari. Tot ceea ce atinge Justin se transforma in aur asa ca viitorul pare mai roz pentru Britney.

de Florentina Liutic; Foto: arhiva Edipresse.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton