Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă: "Face drame și exagerează!"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte – și bătută de soțul Florin Pastramă, și ținta ironiilor fiului ei, Robert Sfăt. Cam așa arată ultimele zile din viața fostei soții a lui Ilie Năstase. Scandalurile sunt la ordinea zilei în familia Pastramă și, chiar dacă se credea că Brigitte s-a împăcat cu fiul ei, iată că tânărul își umilește mama, în loc să o apere, în cel mai recent conflict domestic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat și agresat reciproc, din nou, în fața șaormeriei lor din zona Fundeni, iar Robert Sfăt a pus și el bomboana de pe colivă, cu un atac dur la adresa mamei sale. Tânărul i-a găsit justificare lui Florin Pastramă pentru că i-a bătut mama.

fiul-lui-brigitte-pastrama-1-1280×720fiul-lui-brigitte-pastrama-1-1280×720

„Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite', a spus Robert Sfăt potrivit cancan.ro.

De altfel, nici nu era de așteptat ca Robert să-și apere mama, din moment ce chiar el a agresat-o și jignit-o vara trecută. Brigitte Pastramă a ajuns la poliție cu fiul ei! L-a acuzat că i-ar fi furat mașina…'aflându-se sub influența substantelor interzise'.  

Brigitte și fiul ei s-au certat de multe ori

Și dacă Brigitte a preferat să nu comenteze situația din iunie 2020, Robert Sfăt a ieșit în fața presei cu o declarație care să lămurească totul.

'În primul rând, sunt Robert Sfăt, nu mă numesc Pastramă, sunt un orfan exportat la București la 14 ani! Pe mine, m-a crescut bunica la Timișoara. Nu am agresat pe nimeni, și nu am luat nici o mașină.

I-am furat o sticlă de vin aseară, este adevărat, și am dat muzica puțin mai tare, iar ea a venit la mine cu scandal și mi-a zis să nu mai fac gălăgie, apoi mi-a spus că aș fi luat…ceva. Ei bine, nu am consumat alte prostii, așa cum a declarat ea la Poliție. Eu sunt mai artist, nu îmi place să se zică altceva despre mine. Doar în clasa a opta am fumat o țigară mai…așa… mai amuzantă, în rest, sunt niște prostii.

Citește și: Brigitte Pastramă, în pragul falimentului. Și-a concediat chiar și bona!

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu'

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstruos din cauza lui Jador: „L-a făcut terci și varză!”

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei.A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

De ce să fur eu mașina…? Am luat și am turat-o, nu am plecat cu ea noapte…sunt niște afirmații…Vă spun că am făcut teste de substanțe aici la poliție, că nu este nimic care să fie așa cum s-a descris situația', a declarat băiatul vedetei la România TV, la acel moment.

Ulterior, Robert a dezvăluit că din cauza mamei sale a ajuns să doarmă și pe bancă, în parc. El a dezvăluit că are multe datorii pe care intenționează să le plătească cu banii care îi vor reveni în urma moștenirii.

„Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele (dezvăluiri). Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a declarat Robert, la Xtra Night Show.

Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai 'dubioase' și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton