Premiile Grammy 2021. Beyonce a devenit cea mai premiată vedetă din istorie

 Cica Cristina
.

A avut loc a doua ceremonie de premiere a anului, după Globurile de Aur! Cea de-a 63-a ediție a Premiilor Grammy, prezentată de Trevor Noah, s-a desfăşurat într-un format hibrid. Cum a decurs totul și cine au fost marii câștigători ai Galei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, ceremonia a decurs diferit, comparativ cu ceilalți ani, pe fondul pandemiei de coronavirus. Totul s-a desfășurat într-un format hibrid, ce a îmbinat reprezentaţiile live cu cele preînregistrate ale unor interpreţi de succes, dintre care îi amintim pe Lipa, Taylor Swift, Post Malone, Cardi B, DaBaby, Black Pumas sau Mickey Guyton.

Daily Instagram PostsDaily Instagram Posts

Ceremonia a avut loc atât în interior, cât şi în aer liber, la Los Angeles. Scena elaborată și efectele speciale din anii trecuți au lipsit anul acesta, având în vedere regulile stricte impuse în pandemie.

Recorduri stabilite la Premiile Grammy 2021

Marea câștigătoarea a acestei ediții este Beyonce, care a stabilit un record. Vedeta a obţinut trei premii Grammy în 2021, fiind nominalizată la nouă categorii.

Beyonce, trei premii Grammy în 2021

Astfel, cu un număr de 28 de premii Grammy în total, a devenit cea mai premiată artistă din istoria galei. Astfel, a devansat-o pe Alison Krauss, care deţinea recordul anterior cu 27 de premii și a egalat totalul de deținut de superproducătorului Qunicy Jones.

Beyoncé și fiica ei de 9 ani, Blue Ivy Carter, au câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip muzical pentru single-ul „Brown Skin Girl'. Tot artista cu Megan Thee Stallion au luat premiul pentru cea mai bună reprezentaţie rap și cel mai bun cântec rap – „Savage (Remix)'. De asemenea, „Black Parade' a fost nominalizată cea mai bună reprezentaţie R&B.

Beyonce a făcut primele declarații după ce a aflat că a doborât recorduri. „Lucrez toată viața mea, de la 9 ani, și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru', a declarat Beyoncé.

Taylor Swift face istorie la Premiile Grammy 2021

La rândul ei și Taylor Swift a făcut istorie. Artista a devenit prima femeie care a câştigat trei trofee la categoria „albumul anului' pentru „Folklore'.

A mai fost anterior recompensată cu acest premiu pentru „Fearless', în 2010, şi pentru „1989', în 2016. Reamintim că numai alţi trei artişti au câştigat premiul albumului anului de trei ori și anume: Frank Sinatra, Paul Simon şi Stevie Wonder.

„Înegistrarea anului' i-a revenit piesei „Everything I Wanted' a lui Billie Eilish, iar „cântecul anului' a fost desmenat „I Cant Breathe' (H.E.R.), compus de Dernst Emile II, H.E.R. şi Tiara Thomas.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent:„Am pornit într-o călătorie de meditație'. EXCLUSIV

Citește și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia:„Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?'

Citește și: Mioara Roman se simte rău, după ultimele două operații:„Nu o mai recunoști, o îmbrac eu!'

Citește și: De ce nu mai apare Jador la Survivor.Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

Câştigătorii Premiilor Grammy 2021

– Albumul anului: Folklore' – Taylor Swift
– Înregistrarea anului: Everything I Wanted' – Billie Eilish
– Piesa anului: I Cant Breathe' – compusă de Dernst Emile II, H.E.R. & Tiara Thomas, interpretare H.E.R.
– Cel mai bun nou artist: Megan Thee Stallion
– Cea mai bună interpretare pop duo/grup: Rain On Me' – Lady Gaga şi Ariana Grande
– Cel mai bun album pop: Future Nostalgia' – Dua Lipa
– Cea mai bună interpretare rock: Shameika' – Fiona Apple
– Cea mai bună interpretare rap: Savage' – Megan Thee Stallion featuring Beyoncé
– Cel mai bun albumm rock: The New Abnormal' – The Strokes
– Cel mai bun album country: Wildcard' – Miranda Lambert
– Cel mai bun album contemporan de muzică creştină: Jesus is King' – Kanye West
– Cel mai bun videoclip: Brown Skin Girl' – Beyonce, Blue Ivy, WizKid

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton