Laurette depune plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o la hotel. Ce acuzații îi aduce

 Cica Cristina
.

Laurette a decis să depună plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o într-un hotel din Capitală. Ce acuzații îi aduce, după ce a spus că ar fi încercat să o omoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette ar urma să depună astăzi plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o într-o cameră de hotel din București, conform unor surse apropiate vedete. Au ieșit deja la iveală mai multe detalii, iar acum acuzațiile vizează loviri sau alte violențe și de lipsire de libertatte în mod ilegal, potrivit spynews.ro.

Laurette-1-2Laurette-1-2

Laurette a povestit deja că a trăit un adevărat coșmar, că a fost atrasă într-o capacană și că fără ajutorul autorităților nu ar fi reușit să scape din mâinile bărbatului.

„Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană.', a povestit Laurette pentru Antena Stars.

Laurette, la spital după ce s-a simțit rău

După tot acest incident, au luat naștere speculații potrivit cărora tatăl copilului ei, Mihai, ar fi vrut să-i ia fetița. Vedeta a dezmințit totul și se pare că fostul partener ar fi un sprijin în aceste momente, dat fiind că o vizitează și îi cumpără medicamente.

Mai mult, Laurette nu s-ar fi simțit deloc bine în acest weekend, astfel că a fost nevoită să meargă sâmbătă de urgență la Spitalul Floreasca, unde a petrecut mai multe ore.

Citește și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia:”Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?”

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Citește și: Mioara Roman se simte rău, după ultimele două operații:„Nu o mai recunoști, o îmbrac eu!'

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Laurette a fost bătută

Laurette a povestit că a trecut prin clipe de coșmar și a avut noroc cu intervenția poliției.

‘Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp, a precizat Laurette.

Avocatul vedetei a ținut să precizeze că cei doi se mai întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei.,  a declarat avocatul Vlad Hosu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton