Bravo, ai reuşit! Emily Burghelea este noua asistentă de la ACCES DIRECT. Blonda a înlocuit-o pe fosta burlăciţă, Paula Mingier    

 Dumba Gabriela
.

Emiliana Burghelea, Emily cum o alintă prietenii, fostă concurentă „Bravo, ai stil!', este noua asistentă de la Acces Direct, în locul Paulei Mingier. Emisiunea de la Antena 1 continuă, astfel, seria schimbărilor, după ce Mirela Vaida şi-a reluat postul de prezentator, în locul Simonei Gherghe.

Emily Burghelea, noua asistentă de la Acces DirectEmily Burghelea, noua asistentă de la Acces Direct

În vârstă de 20 de ani, Emily Burghelea va fi, din această toamnă, asistenta cu cele mai lungi picioare din România.

După show-ul „Bravo, ai stil!', de la Kanal D, blonda, care acum este studentă, visa o carieră în televiziune şi iată că a reuşit să-i ia locul Paulei, asistenta din ultimii doi ani a emisiunii Acces Direct.

Anul trecut, Emily a trecut şi pe la Şcoala de Ucenice a matinalilor Răzvan şi Dani, însă nu a primit un post de ucenică.

Pe lângă şcoală şi Instagram, care i-ar aduce mulţi bani, Emily este şi pasionată de haine şi şi-a lansat recent o colecţie care îi poartă numele.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton