Anamaria Prodan aruncă bomba după incidentul cu Dan Alexa: ”Bărbaților le-a fost întotdeauna frică de mine. Și o să le fie în continuare!”

 Oana Popoiag
.
Anamaria ProdanAnamaria Prodan

Pe Anamaria Prodan o așteaptă o toamnă plină, care începe cu un nou sezon 'Gospodar fără pereche'. Sexy impresara a avut o vară la fel de plină, mai ales după incidentul viral cu Dan Alexa. Vedeta ne-a vorbit despre cât de gospodină este în propria casă, dar și despre urmările deja celebrului incident.

Anamaria Prodan se pregătește pentru o toamnă foarte plină, în care noul sezonl 'Gospodar fără pereche' joacă un rol important. VIVA! i-a luat interviu vedetei la finalul unei veri la fel pline.  Anamaria Prodan a fost una dintre cele mai mediatizate vedete în vara ce tocmai s-a încheiat, după ce imaginile în care a fost surprinsă lovindu-l pe Dan Alexa au devenit virale.

Anamaria Prodan, gospodina perfectă: 'Lumea crede că am o armată de femei la curățenie'

Vedeta ne-a vorbit despre noul sezon al emisiunii, menționând că fermierii din acest sezon sunt extrem de frumoși și ne-a explicat în ce măsură este ea gospodar în propria casă.

'Știu să fac de toate în casă. Serios! Gătesc,  fac curat…Uite, toată lumea crede că am o armată de femei la curățenie. Eu fac curat cot la cot cu ele. Fetele mele care-mi fac curat sunt ca și familia mea și facem împreună. Nu există ca eu să stau ca o regină și să nu pun mâna, n-aș putea, nu face parte din mine', a declarat Anamaria Prodan, adăugând că un singur lucru detestă: călcatul hainelor. Motiv pentru care le duce la spălătorie.

Anamaria Prodan, după incidentul cu Dan Alexa: 'Bărbaților le-a fost frică întotdeauna de mine…'

Timpul este cea mai mare problemă a impresarei care se trezește zilnic la ora șase dimineața și care vorbește la telefon nonstop. Dacă înainte avea trei numere de telefon, acum a rămas cu unul, dar și acela sună încontinuu. Așa cum a sunat și după ce imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa au devenit virale. Vedeta nu a dorit să vorbească despre incident în cadrul interviului VIVA!, dar a ținut să facă o precizare. Întrebată dacă bărbații dau semne că se tem mai mult de ea acum, după respectivul incident, impresara ne-a răspuns zâmbind: 'Bărbaților le-a fost frică întotdeauna de mine. Și o să le fie în continuare…'

Foto: VIVA!, PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton