Cum stați cu preludiul? Atenție! Arată ce probleme aveți în cuplu

Când spuneți preludiu, vă gândiți la începutul nebuniei între așternuturi, dar el poate fi și o foarte bună radiografie a problemelor pe care le aveți în cuplu.

Tu vrei preludiu și el se grăbește să ducă lucrurile mai departe fără să țină cont de perioada de încălzire? În afara sexului cât de mult ține cont de nevoile tale?

Preludiul este o metodă de conectare emoțională. Amândoi săriți peste preludiu și treceți direct la fapte? Sunteți siguri că nu sexul de calitate e cel care vă mai ține împreună?

Citește și:

Asta se întâmplă în creier! În final te poate influența să devii infidel!

Atenție! Alcoolul afectează serios performanța sexuală! Când e cazul să spui stop

Îi spui în timpul preludiului ce vrei să urmeze, cum să te atingă, cât de romantic sau pasional să fie actul sexual? E posibil ca în general să nu spui ce vrei ori să nu setezi limite…

Tu ești atentă la ceea ce îți comunică el în timpul preludiului? Sau ești concentrată pe propria plăcere și nu te interesează ce își dorește el? Vezi cum stai cu doza de egoism sau cât îți mai pasă în realitate de partenerul tău.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton