Culisele divorțului. Cum și-a anunțat Andreea Antonescu fetița că s-a separat de tatăl ei!

 Pirvu Cristina
.

A fost idolul unei generații. A trăit și a câștigat, în adolescență, cât nu trăiesc și nu câștigă alții într-o viață. A plătit prețul succesului cu vizite la psiholog. A trăit visul american. A devenit mamă și soție. Acum, la 37 de ani, Andreea Antonescu a dat un restart vieții și nu se teme deloc s-o ia de la capăt… singură! Și, despre toate schimbările din viața ei personală și profesională, ne-a povestit în acest interviu.

Când a fost ultima oară când tu și Traian ați petrecut timp împreună ca… soț și soție?

La începutul acestui an, înainte ca eu să mă întorc în țară, datorită proiectelor în care am fost implicată. Atunci au fost ultimele momente petrecute de noi doi ca soț și soție, în vacanța din Miami!

 

Ați amânat momentul divorțului pentru ca fiica voastră să mai crească și să înțeleagă mai bine ceea ce presupune această separare?

Nu! Pur și simplu aceasta a fost conjunctura!

Andreea Antonescu 1Andreea Antonescu 1

Chiar, ei cum i-ați spus? Și cum a perceput acest eveniment?

Sienna este deja obișnuită cu faptul că eu și tatăl ei am trăit și separat în ultimii ani, din motive profesionale. Ea este la școală în România, iar eu îmi petrec mai tot timpul cu ea! Știe că vacanțele se petrec întotdeauna în America și cu tati și consider că e un copil fericit. Eu și Traian vom face tot posibilul ca acest lucru să rămână neschimbat.

Cât de des a mers Sienna în America, în ultimii ani? Cât de des și-a văzut tatăl?

Sienna își petrece vacanțele tot timpul în America! Urmează tot felul de cursuri acolo, merge la școala de vară, vizitează și experimentează locuri și lucruri noi, de fiecare dată.

Ai vorbit cu Traian despre un program de vizită anume, există vreun partaj?

Fiecare dintre noi doi a intrat în această relație cu anumite bunuri cu care va și rămâne, în urma separării! Cât despre Sienna, am decis împreună ca, spre binele ei, e important să rămână lângă mine, însă Traian va avea un rol activ în creșterea ei, drept care vor petrece timp împreună ca și până acum.

Citește continuarea interviului în numărul de septembrie al revistei VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton