Bella Santiago a împlinit 33 de ani. Detalii neștiute despre căsnicia cu soțul ei: „Gelozia într-o relație este ca o otravă”

 Ifrim Georgiana
.

Bella Santiago a împlinit 33 de ani. Joi, 1 decembrie, cântăreața filipineză își sărbătorește ziua de naștere. Într-un interviu recent, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre experiența mutării în România și despre suferința pe care a simțit-o în perioada în care a fost departe de fiica ei. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago a împlinit 33 de ani. În 2018, Bella Santiago a participat la „ X Factor' și a impresionat o țară întreagă cu talentul său muzical. Aceasta a devenit câștigătoarea celui de-al optulea sezon al emsiunii de talente și a intrat în posesia premiului în valoare 200.000 de euro. Din acel moment, frumoasa artistă din Filipine a avut numeroase apariții televizate și colaborări muzicale, cariera acesteia cunoscând un succes fulminant. Pe 1 decembrie, artista a împlinit 33 de ani și a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre momentele de cumpănă din viața ei.

b9b9

Bella Santiago a împlinit 33 de ani. În anul 2016, artista filipineză s-a mutat în România, fiind nevoită să-și părăsească țara natală din cauza problemelor financiare. Fiica acesteia a rămas în grija bunicilor, care au încercat să suplinească rolul de părinți. Timp de doi ani, cele două au fost separate, fiind cea mai grea perioadă din viața câștigătoarei de la „X Factor'.

Citește și: La ce alimente a renunțat Bella Santiago pentru a se menține la 48 de kilograme:'Eu așa m-am obișnuit de la bunica mea…' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show.Ce rol are fiecare

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog:'Eram într-o stare critică'

Bella Santiago a împlinit 33 de ani

Mutarea în România a fost dificilă pentru artistă, iar primele luni le-a trăit cu un sentiment de frică. Aceasta a mărturisit că a fost motivată să-și construiască o carieră pentru a-i oferi un viitor mai bun fiicei sale.

„Primele luni mi-a fost frică, nu știam nici limba. Înainte să ajung în România am mai stat și am muncit și prin alte țări așa că m-am descurcat destul de repede.

Cel mai greu a fost să stau departe de fetița mea. Timp de doi ani nu am stat, fizic, cu ea. Dar Dumnezeu m-a ajutat să fiu puternică, să cunosc un bărbat potrivit și acum suntem o familie completă', a susținut Bella Santiago, potrivit fanatik.ro.

Ce a determinat-o pe artistă să se stabilească în România

Bella Santiago a decis să se mute definitiv în România după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore. Artista a recunoscut că a depășit episoadele de gelozie și că are mare încredere în partenerul ei de viață.

„Prima întâlnire cu el a fost foarte prietenească, am avut o conversație normală și m-am simțit super relaxată. Este un băiat bun și am simțit asta. Când m-am îndrăgostit de el am decis să mă mut aici. (…)

Dacă nu am niciun motiv să fiu geloasă, nu sunt. Dar dacă există un motiv, normal că sunt. Acum nu mai este cazul să fiu geloasă, am mare încredere în sotul meu și el la fel în mine, avem o relație foarte frumoasă și mă simt în siguranță alături de el. Gelozia într-o relație este ca o otravă, dacă ești geloasă înseamnă că nu ești în relația care trebuie', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

„De la 6 ani, știu să gătesc'

Artista a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria ei. Încă de la o vârstă fragedă, Bella Santiago a fost nevoită să se ocupe de treburile casnice și să-și ajute bunicii.

„Copilăria mea nu a fost așa de simplă. Când eram mică am învățat multe de la bunica mea. De la 6 ani știu să gătesc, să spăl haine de mână, să fac curat, o ajutam pe bunica la magazinul pe care îl avea. Nu am avut timp să mă joc afară cu copiii, dar asta m-a ajutat mult în viață', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton