Cum arată casa în care se vor muta Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima: „Este haos. Abia aștept”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată casa în care se vor muta Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' anunța că au început lucrările de construcție a noii sale locuințe. Recent, pe contul de Instagram, blondina a postat mai multe imagini din interiorul viitorului ei cămin. Deși lucrările nu sunt finalizate, aceasta așteaptă cu nerăbdare momentul când se va muta și își va putea amenaja spațiul după bunul plac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna septembrie a anului trecut, Roxana Nemeș și Călin Hagima au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. La jumătate de an de la căsătorie, cei doi au anunțat că se vor muta în casă nouă, lucrările de construcție aflându-se încă în desfășurare. Pe contul său de Instagram, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a postat câteva fotografii cu interiorul casei, susținând că spațiul nu este locuibil și că, deocamdată, arată ca un „șantier'. Locuința vedetei are două etaje și va fi dotată cu piscină exterioară, fiind una dintre dorințele acesteia.

99

Cum arată casa în care se vor muta Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. În planul locuinței, se pare că este inclusă și o cameră destinată copilului. Blondina a recunoscut că își dorește să devină mamă și crede că soțul ei s-ar descurca excelent în rolul de tată.

Citește și: Radu Groza, despre scandalul în care e implicat soțul fostei sale iubite, Roxana Nemeș:”Atunci când partenerul te înșală…”

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 10.Luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Cum arată casa în care se vor muta Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima

Pe contul său de Instagram, blondina a postat un videoclip în care le-a prezentat fanilor locuința în care urmează să se mute. Lucrările sunt încă în desfășurare, însă Roxana Nemeș se gândește deja la modul în care își va amenaja spațiul.

La parter, se află o sufragerie spațioasă și bucătăria. La etajul superior, se regăsesc camera matrimonială , camera copilului și un birou. Se pare că una dintre dorințele Roxanei Nemeș a fost aceea de a avea o piscină exterioară.

„Pe șantier…Haos, haos, este haos…Aici o să vină insula, unde o să îmi beau cafeluța. Abia aștept, cu view spre piscină', a povestit Roxana Nemeș, pe Instastory.

„E un alt vis împlinit'

În urmă cu ceva timp, fosta concurentă de la „Survivor România' estima că lucrările de construcție ar putea fi gata până în vara anului următor. Aceasta plănuiește să devină mamă, mărturisind că nu vrea să amâne prea mult acest moment.

„Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit, e o nouă etapă pentru noi. E un proiect destul de mare, o să mai dureze puțin, dar abia așteptăm să fie gata. Visăm noapte, suntem super fericiți (…) O să fie frumos, sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră', mărturisea în urmă cu cea timp Roxana Nemeș.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton