Ce făcea Corneliu Vadim Tudor în fiecare an, de 1 Decembrie: „Pentru țara mea îmi dau viața!"

 Dumba Gabriela
.

Ce făcea Corneliu Vadim Tudor în fiecare an, de 1 Decembrie. Corneliu Vadim Tudor avea, an de an, de 1 Decembrie, un obicei de la care nu se abătea niciodată. Fiica lui, Lidia, spune, de altfel, că fostul politician nu aparținea familiei sale de 1 Decembrie, ci românilor și asta pentru că Vadim Tudor își petrecea întreaga zi la televizior sau la alte evenimente dedicate Zilei Naționale a României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce făcea Corneliu Vadim Tudor în fiecare an, de 1 Decembrie. În anul 2015, fostul politician, scriitor și gazetar român Corneliu Vadim Tudor trecea în neființă la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, la 65 de ani. Vadim Tudor este înmormântat la Cimitirul Ghencea Civil din București.

6577565775

Ce făcea Corneliu Vadim Tudor în fiecare an, de 1 Decembrie

Trăindu-și viața în spirit patriotic, Corneliu Vadim Tudor era întotdeauna invitat de 1 Decembrie la diverse ceremonii organizate cu ocazia Zilei Naționale a României. Potrivit Lidiei Tudor, cea mai mare dintre fiicele lui Vadim, „Tribunul' nu era niciodată acasă de 1 Decembrie.

Întrebată cum petrecea fostul lider al Partidului România Mare ziua de 1 Decembrie, Lidia a dat un răspuns incredibil. „Nu prea îl vedeam, pentru că de 1 Decembrie era al românilor!', a spus fata cea mare a „Tribunului', la România TV.

„Pentru țara mea îmi dau viața, în clipa asta'

De-a lungul timpului, Corneliu Vadim Tudor s-a remarcat prin discursurile sale patriotice, cultura generală, memoria excepțională, dar și prin diverse tensiuni televizate cu politicieni sau personaje mondene.

„Vor dispărea milioane de români din țara asta, se depopulează mai rău ca pe timpul marilor migrații!

(…) Numai eu pot salva această țară, numai eu sunt un om fără pată. Spuneți-mi mie ce-am furat eu! Pentru țara mea îmi dau viața, în clipa asta!', declara Vadim Tudor.

Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur:Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut’ / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:'Anul ăsta…'

Citește și: Adda a fost bătută crunt de fostul iubit:’M-a dat cu capul de beton lângă un club. Mi-a dislocat maxilarul’

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:'Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…'

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Vadim Tudor a fost președinte al Partidului România Mare în perioada 1991-2015. Din 1992 până în 2008 a fost senator, iar din 2009 până în 2014 a fost europarlamentar.

Celebrul politician cu expertiză în filozofie, istorie și teologie a candidat în repetate rânduri la alegerile prezidențiale. În 1996 s-a clasat pe locul 5, iar în anul 2000 a ajuns în turul al doilea, când a fost învins de Ion Iliescu. El a mai candidat apoi în 2004, 2009 și 2014.

Cel mai bun rezultat l-a obținut în 2000, 28,34% în primul tur, 33,17% în turul secund și cel mai slab în 2014, când s-a clasat pe locul 7, cu 3,68%.

Cui a rămas averea lui Corneliu Vadim Tudor

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, au apărut detalii uluitoare referitoare la valoarea moştenirii pe care o lasă fiicelor şi soţiei sale. Obiectele care i-au aparţinut au fost estimate chiar de către Vadim Tudor la nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

Cel mai valoros manuscris din colecţia parlamentarului este una din cele 600 de copii ale Declaraţiei de Independenţă, care valorează câteva sute de mii de dolari.

Corneliu Vadim Tudor a ajuns să deţină în colecţia personală peste 3000 de documente, însoţite de semnăturile unor mari celebrităţi, printre care Octavian Goga, Mihail Sadoveanu, Regina Elisabeta a II-a, George Bacovia şi mulţi alţii.

Fostul politician avea la sfârşitul anului trecut peste 140.000 de lei plasaţi în acţiuni la cele două publicaţii ale sale şi aproximativ 72.000 de euro, bani câştigaţi la Parlamentul European. 

Lidia Samson, sora cea mică a fostului europarlamentar, a decis să vândă casa de vacanță din Bran, fapt ce le-a nemulțumit pe fetele lui Vadim.

Acea casă este casa mea de vacanţă de 18 ani, nu este a ei. Femeia care vrea să vândă averea tatălui meu este o femeie care nu are treabă cu acea locuinţă. Tata a cumpărat casa pe numele ei, atât, ea nu a plătit o factură în toţi aceşti ani. Are o dorinţă de răzbunare! Este o femeie rea, frustrată, fără copii şi nici soţ şi are nevoie de un test psihologic.

După tot ce s-a întâmplat marţi, mătuşa mea care locuia în casa de acolo a venit la Bucureşti, animalele sunt la adăpost. Urmează să facem toate demersurile legale pentru a merge după lucrurile noastre de acolo. Ne aşteptam ca acea doamnă o să ne facă acest lucru. Noi vrem acum doar să ne lase să ne luăm lucrurile.

Acolo sunt foarte multe amintiri pornind de la tablouri, cărţi scrise de tatăl meu, poze cu el, dar şi electrocasnice. Ne-am dori ca o parte din ele să le donăm celor care au nevoie. Noi vrem să ne ducem săptămâna viitoare să ne luăm lucrurile, dar nu ne lasă doamna Lidia Samson. De când a murit tatăl meu, am vorbit cu ea de două ori, dar nu poţi avea o discuţie civilizată cu mătuşa mea pentru că de fiecare dată se ajunge la jigniri.

Este o femeie foarte dificilă, o femeie răzbunătoare din cauză că tatăl meu a fost mult mai ataşat de Magdalena. Între tata şi Lidia Samson au existat pe parcursul vieţii conflicte. Ea nu ne atacă pe noi, ci pe tata. Noi renunţăm la acele case. Dorim doar să fim lăsate să ne luăm lucrurile din casă', a declarat Lidia Vadim Tudor, conform click.ro.

foto: romaniatv.net/ Spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton