Demi Lovato are un nou iubit. Cu ce se ocupă Jutes: "Recunoscătoare pentru acest băiat"

 Laciu Andreea
.

Demi Lovato are un nou iubit. Cântăreața Demi Lovato, în vârstă de 30 de ani, pare că și-a revenit după o ultimă perioadă extrem de agitată pe toate planurile. Artista este în culmea fericirii de când are un nou iubit. Recent, de Ziua Recunoștinței, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu fotografia în care confirmă oficial noua ei relație. Fanii au reacționat imediat și s-au bucurat din tot sufletul pentru Demi Lovato.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Demi Lovato are un nou iubit. Demi Lovato a fost una dintre cele mai iubite staruri Disney. A jucat în seriale, a cântat de la o vârstă fragedă, dar apoi a trecut printr-o perioadă neagră din viața ei. A ajuns să aibă probleme grave din cauza dependențelor, dar pare că și-a mai revenit în ultima vreme. A lansat iar piese de succes și are un nou iubit care a făcut-o să uite de ultima relație cu care a ținut prima pagină a ziarelor.

demi-lovato-1demi-lovato-1

Demi Lovato are un nou iubit

Demi Lovato este îndrăgostită până peste cap de Jutes. Artista a postat o fotografie pe contul ei personal de Instagram, alături de mesajul: „Glisează stânga ca să vezi cât de sexy este iubitul meu. Recunoscătoare pentru acest băiat'.

Nici el nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns în comentarii: „Nu trebuie să glisezi ca să vezi cât de frumoasă este prietena mea'.

Citește și: Demi Lovato, la un pas de moarte după o supradoză de droguri: „Am avut trei atacuri cerebrale”

Citește și: De ce nu au făcut Liviu Vârciu și Anda Călin nunta până acum: 'Nu ne punem de acord cu…'

Citește și: Demi Lovato și Max Ehrich s-au despărțit, după două luni de logodnă

Citește și: Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici'

Cu ce se ocupă Jutes

La începutul lunii august, artista confirma pentru People că are o relație cu Jutes, dar se pare că aceștia formează un cuplu încă de la începutul anului, conform Unica.ro. Noul iubit al lui Demi Lovato este tot cântăreț, artist independent. Este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își promovează muzica. La începutul lunii august, a lansat melodia „Hollywood Hillbilly”, iar în septembrie a lansat piesa „Out the Door”.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut atunci când el a ajutat-o să compună piesa „Substance”. O sursă apropiată celor doi ar fi declarat presei că Demi Lovato are „o relație sănătoasă și fericită” cu Jutes, care este „un tip grozav”.

Cântăreața s-a despărțit de fostul logodnic, după 4 luni de relație

Demi Lovato și Max Ehrich păreau să aibă o relație foarte frumoasă. Au format un cuplu în luna martie 2020, apoi în septembrie visul frumos s-a terminat subit. Artista a dezvăluit că s-a simțit ușurată după ce și-a dat jos inelul de logodnă în valoare de 450.000 de dolari.

„M-am mințit singură deoarece era un lucru sigur și așteptat. Evident, îmi păsa profund de persoana respectivă, dar în mine era ceva ce spunea că trebuie să demonstrez lumii că sunt bine. Pur și simplu nu am nevoie de un obiect pe degetul meu care să mă facă să simt că am totul pus la punct', a povestit Demi Lovato.

Sursă foto: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton