Cum au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce urări speciale au transmis: ”Țara bucuriilor şi durerilor mele...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce urări speciale au transmis. Astăzi este Ziua Națională a României, iar pentru toți românii este motiv de sărbătoare. Numeroase vedete au ales să sărbătorească chiar în portul național, astfel că nu au ezitat și au îmbrăcat cele mai frumoase ii pe care le-au purtat vreodată. Loredana Groza, Andi Moisescu, Jojo, Amalia Enache și multe alte nume mari, se numără printre cei ce au ales să se bucure de 1 Decembrie cu adevărat, iar acest lucru reiese chiar din postările lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce urări speciale au transmis. Vedetele sărbătoresc astăzi Ziua Națională a României. Încă de la primele ore ale dimineții, Mirela Vaida, Vlăduța Lupău, Oana Moșneagu, Amalia Enache, dar și mulți alții, le-au transmis românilor de pretutindeni cele mai frumoase urări și s-au mândrit cu țara lor. Ei bine însă, pe lângă minunatele vorbe despre România, multe dintre vedetele noastre au îmbrăcat și hainele tradiționale, ca un atribut pentru țară, cu ocazia acestei zile.

whatsapp-image-2022-12-01-at-11.47.21-1whatsapp-image-2022-12-01-at-11.47.21-1

Nu sunt deloc puțini cei care încă de dimineață au avut în gând să îmbrace ia și să își facă o poză frumoasă. Andi Moisescu, Amalia Enache, Jojo, Roxana Ciuhulescu, Loredana Groza și Anca Serea, sunt doar câțiva dintre cei care au furat startul. Atât mesajul lor pentru români și România, cât și portul tradițional îmbrăcat a emoționat marea comunitate.

Citește și: Horoscop 1 decembrie 2022.Zodiile care se îndrăgostesc chiar de Ziua Națională

Citește și: Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României.Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Citește și: Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc:”E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele”

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Cum au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce urări speciale au transmis

Amalia Enache și Anca Serea se numără printre vedetele care au înduioșat pe toată lumea de 1 Decembrie. Nu, nu au scris un mesaj emoționant, ci s-au îmbrăcat atât ele, cât și fiicele lor, în port tradițional din cap și până-n picioare. Fără dar și poate au format un tablou autentic și de mare sărbătoare. De asemenea, și Jojo a ales să nu se mulțumească doar cu o ie. Artista a îmbrăcat întreg costumul național și s-a mândrit cu ținuta care valorează mai mult decât zeci de haine de la brand-uri luxoase.

Andi Moisescu și Loredana Groza au înduioșat românii cu mesajul lor

Nici Andi Moisescu și Loredana Groza nu s-au lăsat mai prejos. Atât prezentatorul TV, cât și îndrăgita artistă au emoționat românii de pretutindeni cu mesajul lor frumos și înduioșător. Au scris despre tot ce înseamnă România pentru ei, însă nu doar cei doi au făcut asta, ci și numeroase alte vedete. Asta nu este tot. Pe lângă vorbele calde, au îmbrăcat și portul național pentru a demonstra că, deși nu o spun zilnic, se mândresc că s-au născut în România.

'Aici vă am, românii mei iubiți! Să fiți sănătoși și veseli, cât cuprinde! La mulți ani, neapărat!.', este mesajul scris de Andi Moisescu.

Te binecuvântez, iubită Românie. Țara bucuriilor şi durerilor mele. Frumoasă ţară care ai trăit în inima mea şi ale cărei cărări le-am cunoscut toate.(…) Fii tu veşnic îmbelşugată. Fii tu mare şi plină de cinste! Să stai veşnic falnică printre naţiuni. Să fii cinstită, iubită şi pricepută.', este mesajul postat de Loredana Groza.

Și Iulia Albu sau Vlad Gherman, au ținut ca prima lor postare să fie cu și despre România. Nu au stat pe gânduri absolut deloc și și-au încântat fanii, fie cu mesaje unice, porturi naționale sau chiar ambele, iar asta se poate vedea și în galeria foto.

Numeroși români și-au arătat iubirea față de țara lor cu ocazia zilei de 1 Decembrie

Mesajele frumoase, urările speciale de ziua României, pozele cu ii care de care mai autentice și spectaculoase, precum și fotografiile în portul național complet, nu se opresc aici. Am vorbit despre o parte dintre cei care au furat startul și au emoționat prin prezența și vorbele lor, însă acesta este doar începutul. Numeroși artiști, actori și persoane din lumea mondenă își vor arăta simțul patriotic și iubirea față de țară, fiecare cum știe mai bine și cum simte să facă acest lucru. De asemenea, în galeria foto am atașat numeroase poze cu vedete în port național pentru a vă delecta privirea!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton